16.5 C
Виена
петък, 26 април, 2024
spot_img
НачалоздравеЗа дамите: Бъдете специални и неотразими в празничните дни

За дамите: Бъдете специални и неотразими в празничните дни

-- Реклама --

Българките във Виена могат да потърсят услугите на свои сънароднички, които да се погрижат за лицето, прическата, маникюра, тоалета и бижутата в празничния ден

bride's factory, YUNO Pearls

„Начинът, по който се обличаш и изглеждаш, е начинът, по който представяш себе си пред света, особено днес, когато човешките контакти са толкова бързи. Модата е мигновен език”. Tова казва италианската дизайнерка Миуча Прада и можем спокойно да ѝ се доверим. Външният вид и облеклото на дамите са винаги важни, но има случаи, когато се налага да се „излезе” от ежедневния стил и да се предприеме промяна. Не е нужо тя да е радикална, но е важно да ни носи нова доза настроение и самочувствие.

Задават се балове, фирмени партита, концерти, срещи с приятели и още куп важни събития в дните до края на годината – все поводи, при които всяка жена иска да изглежда особено красива и сияйна. Българките във Виена могат да се доверят на услугите на свои сънароднички, които да се погрижат за лицето, прическата, маникюра и тоалета в празничния ден.

Иванка Краева от козметично и масажно студио La Belle Vie знае какви са нуждите на кожата през зимата. „Когато работата ни се натрупа повече и нямаме време за пълноценната почивка и  сън, кожата ни става сивкава и без блясък. Тогава цялото ни лице добива изморен вид. В тези случаи се нуждаем от бърз начин за освежаване”. В нейното козметично студио може да разчитате на различни видове процедури за лице, кола маска и масаж.

Дамите, които имат желание да загладят някоя бръчка, могат да посетят кабинета по естетична медицина на д-р Людмила Цалбрукнер. Тя знае добре кога и в какво количество е приложим ботоксът и кога – хиалуроновата киселина. Д-р Цалбрукнер припомня, че ако искате да оформите устни или скули с хиалурон, трябва да помислете за това поне две седмици преди събитието. В нейния кабинет се предлагат и различни освежаващи терапии за лице.

За перфектна прическа и маникюр може да разчитате на специалистите от фризьорски салон Valeriya. Като опитен професионалист Валерия Николла припомня, че каквото и оформление на косата да се избере, най-важното е тя да е здрава. Изборът на официална прическа зависи от индивидуалните предпочитания на дамите, техния стил, какво искат да подчертаят и какво да скрият, модела на роклята, грима. По тези въпроси клиентките на салона могат да разчитат и на професионална консултация.

Вяра Стефанова е убедена, че грижата за ръцете и ноктите трябва да бъде постоянна, а не да се разчита на последните дни преди официалния повод. Запазете си час за маникюр на време, за да си спестите излишен стрес и притеснения.

булченски рокли
снимка Bride’s factory

Ако ви очаква много официален повод и търсите изискана елегантна рокля, непременно се отбийте в бутика на Деси Загорова Bride’s factory. Там ще намерите красиви бални рокли, а може и да поръчате тоалет, съобразен с вашите индивидуални мерки.

Едва ли има по-голяма класика в света на бижутата от естествените перли. В онлайн магазина на YUNO pearls има голямо разнообразие на цени и модели. А за улеснение и удоволствие от пазаруването на 12 декември YUNO Pearls гостува на Bride’s factory.


Перли и коприна – комбинация за принцеси


За да бъдем неотразими на всяко парти или бал, важно е да не забравяме да се усмихваме, защото, както казва великата Коко Шанел, „Грижата за красотата започва от сърцето и душата. Иначе никаква козметика не помага”.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации