6.4 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалоБизнес, закони и политикабизнесПерли и коприна - комбинация за принцеси

Перли и коприна – комбинация за принцеси

-- Реклама --

Деси Загорова и Елена Павлова се срещнаха за първи път виртуално в материала на Меланж Булгарен „Три жени за антомията на промяната”. Тогава те току-що прохождаха в своя нов бизнес – бутикът за булченски рокли bride’s factory на Деси и щандът за бижута от естествени перли YUNO Pearls на Елена. Година по-късно, двете споделиха и своите емоции, трудности и успехи от първата година („Три жени по пътя на промяната”). Днес предприемчивите дами се познават добре и вече излизат с общ проект, с който искат предколедно да зарадват всички жени.

булченски рокли
снимка Bride’s factory

Елегантните булченски и официални рокли намират своите перлени допълнения

Перлени обици, пръстени, колиета и гривни от онлайн магазина на Елена Павлова ще гостуват в бутика на Деси Загорова. Предвидени са три такива срещи като всяка една ще бъде под знака на точно определена тема. На 14 ноември ще бъдат представени разнообразни бижута, подходящи за „големия ден” – сватбата. По-късно – на 28 ноември, пристигат шармантните колиета. Дали ще заложите на класически бели перли или ще потърсите модерна цветна комбинация, ще зависи изяло от вашите предпочитания. На 12 декември ще имате шанс да се погрижите за изящни и красиви коледни подаръци за вас и вашите близки – на ред са малките и изящни брошки, висулки, гердани, пръстени, обици. Сега е моментът да подготвите елегантни подаръци на добра цена.

перли, перлени бижута

Освен че ще можете да се насладите на прекрасни бижута и дизайнерски рокли, тези срещи дават възможност и лично да се запознаете с нашите сънароднички и да получите професионален съвет относно модели, кройки, цветове. Наближават коледните и новогодишни празници, но и балният сезон – струва си да помислим за външния си вид, нали?

Бъдете като принцеси с перлите на YUNO Pearls и роклите на bride’s factory.

Отделете си малко време за приятно пазаруване (14.11, 28.11 и 12.12 от 14.00 до 19.00 ч.).

Повече информация за предстоящите срещи може да намерите ТУК

__________________

Още по темата:

Момичето с перли в косите

Готови ли сте за балния сезон, дами?

Полезни адреси: Козметика и масаж

Полезни адреси: Фризьорски услуги

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации