14 C
Виена
понеделник, 29 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияВиенаИво Димчев сред звездите на международния фестивал ImPulsTanz във Виена

Иво Димчев сред звездите на международния фестивал ImPulsTanz във Виена

-- Реклама --

Певец, танцьор, хореограф, автор на текстове, артист – от години Иво Димчев е добре познат на австрийската публика. Той е редовен гост на международния фестивал за танцово изкуство ImPulsTanz, който се провежда от 1984 г. във Виена.

На 28 и 30 юли в Akademietheater Иво Димчев ще представи пърформънса Cie. Ivo Dimchev. Begeraz Top 40. За повече информация и билети ТУК.

Концерт? Изпълнение? Стендъп комедия? Провокативнo шоу с викторина? Абсурдна поезия? Експериментален спектакъл? Всичко наведнъж? Или просто: Иво Димчев! Така организаторите на фестивала представят изявите на българския артист.

През последните 20 години той е не само хореограф и режисьор на повече от 40 сценични продукции, но и автор на около 100 оригинални песни. Ето защо не е изненадващо, че накрая той решава да състави един много забавен 120-минутен спектакъл, в който е събрал не само някои от най-популярните си песни, но и откъси от спектакли.

_______________________

Иво Димчев отново във Виена на международния фестивал ИмПулсТанц

Концертът на Иво Димчев във Виена – нежност, състрадателност и любов

_______________________

Ако искате да преживеете популярни сцени от Lili Handel (2004), Som Faves (2009), проекта P (2012), ICURE (2014), Facebook theatre (2016), The Selfie Concert (2018) и In Hell with Jesus (2022) – елате, слушайте, гледайте, снимайте, участвайте и се наслаждавайте!

На 4 август в Mumok Иво Димчев ще представи своя популярен The Selfie Concert. За подробности и билети ТУК.

Иво Димчев е носител е на редица международни награди и признания като най-награждаваният му спектакъл е Lili Handel. По света той изнася и майсторски класове пред студенти по изкуства. През 2016 година в България Иво Димчев получи наградата „Икар“ за танц и пърформанс със своя „Опервил“, поставен в театър „Азярян“ в НДК.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации