12.6 C
Виена
петък, 3 май, 2024
spot_img
НачалоAвстрияМоже ли да има директна авиолиния Виена-Пловдив?

Може ли да има директна авиолиния Виена-Пловдив?

-- Реклама --

Ако темата за директна връзка по въздух между Пловдив и Виена ви интересува, заповядайте на специална среща с изпълнителния директор на Летище Пловдив Дойчин Ангелов и кмета на община Чепеларе Боран Хаджиев, който е и член на Управителния съвет на Фонда за развитие на летището.

Ползи от пряка линия Пловдив-Виена

Много българи, живеещи в различни части на Австрия, пътуват често до родните си места в Южна България. За тях директната самолетна връзка очевидно би била голямо улеснение. Ползите от линия между австрийската столица и втория по големина град в България могат да се видят както в икономически, така и в културен аспект.

Улесняване на пътуванията: Директните полети правят пътуванията по-лесни и по-удобни за пътниците като им спестяват време и усилия, които биха били необходими при прехвърляне на други летища или пътуване до друг град.

Стимулиране на туризма: Предоставянето на директни полети до Летище Пловдив привлича повече туристи и инвеститори, които могат да допринесат за икономическото развитие на региона.

Подобряване на свързаността: Директните полети подобряват свързаността между различните региони на страната, като създават по-добри възможности за обмен на стоки, услуги и културни идеи.

__________

Трансфер от и до летище Виена

Какво трябва да знаете за пътуването през летище София след като България вече е пълноправен член на Шенгенското пространство по въздух и вода

__________

Подкрепа за развитието на регионите: Имайки директни полети до Летище Пловдив, Южен Централен район се развива по-бързо и по-ефективно, като се създават нови възможности за бизнес и заетост.

Присъстващите на срещата с изпълнителния директор на Летище Пловдив ще бъдат запознати с възможността за откриване на директна авиолиния от Виена до Пловдив.

КОГА: 13 април (събота 2024 година от 12.00 ч.

КЪДЕ: ARCOTEL Kaiserwasser Wien, Wagramer Str. 8, 1220 Wien, Austria

Всички членове на българската общност във Виена са добре дошли!

Събитието се организира със съдействието на Vietransfers Austria

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации