12.7 C
Виена
понеделник, 29 април, 2024
spot_img
НачалоМеланжКак да стилизираме мъжките ризи за различни поводи

Как да стилизираме мъжките ризи за различни поводи

В гардероба на почти всеки мъж има ризи, но колко от тях трябва да бъдат носени постоянно и кои по специални поводи зависи от неговия начин на живот и работа. Специалистите ви съветват да решите преди покупката за какво е предназначена конкретна риза: за офиса, за важно събитие като сватба, парти или универсална за всеки ден. Това обаче не пречи да имате няколко модела, в които ще се чувствате добре и стилно. Нека видим кои са те.

-- Реклама --

Специалистите ви съветват да решите преди покупката за какво е предназначена конкретна риза: за офиса, за важно събитие като сватба, парти или универсална за всеки ден. Това обаче не пречи да имате няколко модела, в които ще се чувствате добре и стилно.

Нека видим кои са те.

  • Риза с копчета

Ризата с копчета е най-универсалното решение, тъй като може да бъде вариант както за официални, така и за ежедневни поводи. Тя ви кара да се чувствате добре в собствената си кожа, защото е удобна и комфортна. Предлага се както в по-светли, така и в по-тъмни нюанси, щампи, карета, райета, геометрични мотиви. Ако искате да я носите в офиса, придържайте се към дрескода и търсете „корпоративните “ цветове. 

  • Класическа бяла риза

Всеки мъж се нуждае от поне една бяла риза, която може да се носи с папийонка и сако при официални поводи и служи за официален ансамбъл. Ризата с този цвят е задължителна в гардероба – не само ще изглеждате изискано, тя добавя стил и елегантност към вашата личност. Съчетайте с правилния чифт обувки за изцяло официален външен вид или експериментирайте, като добавите страхотни сникърси към своя аутфит. Можете да видите предложения на Bolf.bg

  • Фланелена риза

Фланелените ризи са вечни опции, когато става въпрос за сигурни решения, тъй като никога не излизат от мода. Те изглеждат най-добре с деним и ви карат да се чувствате топли през хладното време. Фланелените ризи са здрави и могат да се носят дълго време. Можете да измисляте множество визии с тях, като например да ги съчетаете с класическа тениска и дънки и чифт маратонки. 

  • Дънкова риза

Дънковите ризи са любимите на всички мъже по света. Те никога не излизат от мода и винаги ви карат да изглеждате готини и красиви. Дизайнерските дънкови ризи от големи марки са задължителни в гардероба ви – носени със стилни слънчеви очила и бели маратонки, допълват цялостната ви визия.

  • Риза от лен

Ленената риза е най-добре изглеждащата и най-модерна риза, която ви кара да изглеждате супер шик по време на покачващите се температури. Носете я навсякъде, независимо дали отивате на семейна почивка или за вечерно парти с приятели; никога не можете да сбъркате с такова решение.  Можете да привличате цялото внимание с тази страхотна дреха и да повишите самочувствието си.

  • Ежедневна риза

Дизайнерските ежедневни ризи са новите модерни ризи, които всеки очаква с нетърпение да има. Те са удобни, тъй като са направени предимно от памук или понякога комбинация от различни материи, които са меки на допир. Носете ги с панталони чинос или чифт дънки – и с двете ще изглеждат добре. Без съмнение могат да се носят на разходка с приятели, на почивка или докато излизате с любимата; те са просто незаменими.

  • Карирана риза

Повече от година този тип не излиза от мода. Можете спокойно да го считате за универсален вариант за класически външен вид и небрежен стил, в зависимост от размера и цвета на карирания принт. През предстоящия сезон червеното каре ще бъде особено актуално.

– Плюсове: в по-спокоен и неконтрастен вариант е подходящ за офиса.

– Минуси: карето винаги е поне два цвята, така че трябва да внимавате в комбинациите и избора на други цветове в облеклото си.

  • Цветна или щампована риза

С помощта на класически ризи в различни цветове и щампи можете да създадете уникална и стилна визия. Това е просто и универсално решение за тези, които обичат яркостта и разнообразието в дрехите, дори ако трябва да спазват дрескод.

Външна статия

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации