12.1 C
Виена
петък, 26 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияАлое вера - сигурният път към по-качествен живот

Алое вера – сигурният път към по-качествен живот

-- Реклама --

Познато още от древността зеленото бодливо растение е известно не с красота и омайващ аромат, а с лечебните си свойства. Не случайно е наричано „медицинско растение” или „растение-чудо” – още древните гърци и римляни са знаели как да лекуват рани, изгаряния и всякакви болежки, използвайки листата му и скрития в тях гел.

Лечебно чудо

Всъщност „aloe” е латинското название, наследено от арабското „alloeh”, което означава „горчив”. Явно това е препратка към тръпчивия вкус на сока на растението. Втората част на името „vera” също има латински произход и се превежда като „истински”.

Днес растението е почти неизменна съставка във всякакви козметични продукти, хранителни добавки и имуностимулатори. Алое вера играе важна роля при поддържането на здрава храносмилателна система, чиста кожа, лекуване на акне, изгаряния, възпаления. Богатото съдържание на витамини и антиоксиданти го прави ценна хранителна добавка, осигуряваща калций, калий, желязо и цинк.

Здрава имунна система с гел за пиене

Един от най-големите производители на продукти с  алое вера е германската компания LR Health and Beauty. Годишно във високотехнологичния ѝ завод се преработват над 12 000 тона листа от бодливото растение, от които се получават гелове за пиене, лосиони, хранителни добавки, козметични продукти. По време на всеки етап от производството се правят лабораторни тестове и изследвания, а изключителното качество на крайния продукт се гарантира от независимия SGS INSTITUT FRESENIUS.

Сред най-популярните продукти на фирмата са геловете за пиене. В зависимост от допълнителните съставки те облекчават различни болки, помагат за прочистването, възстановяването и укрепване на организма, както и за балансирането на имунната система. Гелът с коприва е подходящ при запушени артерии, този с праскова – срещу умора, с мед за стомашно-червни проблеми, с джинджифил, мед и лимон при храносмилателни смущения. Мултифункционалният MSM гел за тяло облекчава болки в гърба, кръста и ставите, а Active Freedom е специалистът за движението, помагайки при болежки в ставите, хрущялите и костите. LR има подходящи решения при безсъние, косопад и нужда от укрепване на косата.

Къде да намерим продуктите на LR Health and Beauty

Подробна информация за разнообразните продукти на  LR Health and Beauty може да получите в магазин ARIWA.

На място може да закупите или поръчате желания от вас гел за пиене, хранителна добавки или други продукти от богатия каталог на фирма LR.

Адрес: Sechshauserstr.122 в 15-и район на Виена (спирка Шьонбрун на линия U4 на метрото)

Телефон: 0699193 327 86 или 01/ 941 81 90

Електронен адрес ani_ramo@abv.bg

Фейсбук страница ТУК

В магазина за български стоки ARIWA може да намерите и студено пресовани масла на българската фирма V&M Ltd.

Студено пресованите масла на V&M – от Русе до Виена

Платено съобщение

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации