10.1 C
Виена
петък, 26 април, 2024
spot_img
НачалокултураконцертИ през този сезон „Нещо различно” радва с партита, концерти и театър

И през този сезон „Нещо различно” радва с партита, концерти и театър

-- Реклама --

За българската общност във Виена „Нещо различно” е добре познат лейбъл, който се свързва с горещи партита, емоционални концерти, а в последните години и с гостуването на хитови театрални постановки (достатъчно е да си припомним гостуването на Камен Донев през април или постановката „Секс, наркотици и рокендрол” с Ивайло Христов, Дони и Коцето Калки).

През новия сезон екипът отново ще докаже името си и ще зарадва българите във Виена с нещо различно.

През октомври за любителите на музиката, танците и купона е BG Night Vol.14. DJ ILLY обещава уникална нощ пълна с любима музика в перфектен микс от поп-фолк, хип-хоп, поп, както и най-доброто от българската и световната клубна сцена.

За дошлите до 24.00 ч. входът е безплатен.

КОГА: 19 октомври (петък) от 23.00 ч.

КЪДЕ: Club Utopia Ruckergasse 30-32 1120, Виена

 

 

И през ноември доброто настроение ще продължи, защото тогава ни очаква невероятната комедия „Горката Франция”. Александър Дойнов, Александър Кадиев, Катерина Евро, Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова ще ни пренесат на брега на Сена. Именно в Париж героите ще преминат през невероятни комични ситуации и неочаквани обрати. „Горката Франция” е комедия за сблъсъка на поколения, сексуална ориентация, ценности, идеали и любов. Любов в различните й форми и измерения.

КОГА: 29 ноември (четвъртък) от 19.30 ч.

КЪДЕ: VHS Praterstern 1 1020 Виена

За повече информация и билети на телефон  0676 6173819 и ТУК

Билети може да купите онлайн ТУК

Има и още изненади в афиша със събития на „Нещо различно”, но засега можем само леко да повдигнем завесата и да кажем, че на 23 ноември в клуб Utopia ще гостува рапърът Димчо.

Очаквайте подробности.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации