16.5 C
Виена
петък, 26 април, 2024
spot_img
НачалоактуалноС магазин ARIWA подготовката за великденската трапеза е бърза и лесна

С магазин ARIWA подготовката за великденската трапеза е бърза и лесна

-- Реклама --

12 вида ароматни козунаци, боя за яйца, свежа салата и пресен зелен чесън и лук може да намерите в българския магазин ARIWA

Великден е най-светлият християнски празник, на който християнската църква отбелязва Възкресението на Божия син Исус Христос.

Възкресение Христово се празнува в продължение на 3 дни, а подготовката за неговото посрещане започва по време на Страстната седмица. Ходенето на църква, боядисването на яйцата, тържественият обяд са неизменна част от традициите, свързани с честването на празника.

Дори и далеч от дома, българите във Виена могат да се подготвят подобаващо за Великден.

По традиция великденските яйца се боядисват на Велики четвъртък и в съботния ден, преди празника. За разнообразни видове боя, както и бели яйца, може да разчитате на любезния персонал на ARIWA.

Знаете ли, че историята на великденските козунаци започва преди повече от 300 години във Франция? Днес  не можем да си представим Великден без тях, а на пазара вече навлизат и нови рецепти. На рафтовете на ARIWA ще намерите над 12 вида пресни козунаци и ще сте сигурни, че на трапезата в празничния ден ще задоволите всички предпочитания.

С Великден свързваме и зараждащия се нов живот през пролетта. Затова и на този ден непременно искаме да сложим на масата свежа зелена салата. От ARIWA са се погрижили да доставят за своите клиенти пресна маруля, зелен чесън и лук.

Едно посещение да магазин ARIWA и вече сте готови за светлия празник.

При необходимост, екипът е готов да достави в кратки срокове и стоки, които не са в асортимента на магазина.

Възможност за доставка по домовете.

Адрес: Sechshauserstr.122 в 15-и район на Виена (спирка Шьонбрун на линия U4 на метрото)

Телефон: 0699193 327 86 или 01/ 941 81 90

Електронен адрес ani_ramo@abv.bg

Фейсбук страница ТУК

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации