22.2 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоOбразованиеБезплатен онлайн урок по немски с Татяна Петкова

Безплатен онлайн урок по немски с Татяна Петкова

-- Реклама --

В немскоговорящите страни декември е месецът на голямото предколедно очакване, което само по себе си се превръща в един вид празник с безкрайно количество сладки и какви ли не още (предварителни) подаръци.

Какво пречи да си направите и вие сами или на близки един неангажиращ такъв подарък под формата на участие в безплатната коледна програма по немски на преподавателката Татяна Петкова?

Знаем, че немският език не се слави с това да е лесен за изучаване. Мотото на дългогодишна преподавателка като Татяна обаче е – вместо това да ни плаши, нека да го възприемем като предизвикателство да не се отказва човек. Една нова дума на ден, едно ново изречение и това вече е прогрес! Защото нали знаем: капка по капка, вир става. 

Татяна Петкова: Смехът е свобода

Кой може да се възползва от безплатната програма?

Ако вече сте достигнали ниво B1-B2-C1 по немски език, активно разширявате речника си, искате правилно да прилагате граматичните правила, да опресните знанията си или да преодолеете често повтарящи се грешки, възползвайте се от второто издание на безплатната програма Deutsch Winterzauber 2022

Очакват ви любими граматически теми като падежи, модални глаголи и предлози опаковани в интересни материали на общокултурни теми. Ще получавате по три пъти седмично имейли, които ще ви мотивират и ще ви помогнат да напредвате с лекота. Освен това във Фейсбук Групата Deutsch mit Leichtigkeit имате възможност директно да задавате въпроси и да общувате.  

Безплатен онлайн урок

На 14 декември 2022 г. от 18:30 до 19:45 ч. можете да се срещнете с Татяна Петкова в Zoom и на поработите над модалните глави и тяхното използване в немския език. (Връзката за Zoom ще бъде изпратена на имейл адреса, с който сте се регистрирали, малко преди срещата. Ако не можете да присъствате, ще ви бъде изпратен запис.)

Татяна е запалена преподавателка, която с хумор и ентусиазъм помага на всички, които искат да владеят не само немски, но също и английски, френски или руски език.

ТУК можете директно да се запишете за безплатната месечна програма Deutsch Winterzauber 2022.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации