19.8 C
Виена
събота, 27 юли, 2024
spot_img
НачалоAвстрияКак да подкрепим българската песен на финала на Евровизия

Как да подкрепим българската песен на финала на Евровизия

-- Реклама --

В четвъртък вечерта певицата Виктория класира България на финала на тазгодишното издание на конкурса „Евровизия“. С песента си Growing Up is Getting Old тя успя да спечели гласовете на музикалните фенове в Европа. Големият финал на „Евровизия“ е в събота, 22 май, от 21.00 часа, а българите в Австрия ще могат да го гледат на живо по ORF1.

Вчера 23-годишната Виктория се класира на големия финал на най- престижната музикална надпревара в света – Евровизия. Тя се отличи като една от най-ярките изпълнителки във втория полуфинал и впечатли с емоционалното си изпълнение.


Виктория: Да участвам в Евровизия е сбъдната мечта


Геновева Христова, продуцент от българското участие на Евровизия 2021 от страна на Ligna Group, сподели очарованието си от широката подкрепа, която получи Виктория: “Радвам се, че успяхме да обединим България. Това е голям момент за всички нас. Огромни благодарности към всички, които записаха специални пожелание за Виктория и призоваха българите в чужбина да гласуват за нея. Получихме хиляди видеа – от Христо Стоичков, Златните момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика, нашето невероятно момиче в Холивуд Мария Бакалова, звездата от Нетфликс Юлиан Костов, от десетки артисти – Рафи, Б.Т.Р., Михалеа Филева, Графа, Deep Zone Project, Орлин Павлов, Соня Васи, Йоана Димитрова, Прея, Алекс Петканова, Михаела Маринова, Руслан Мъйнов, Николаос Цитиридис и много други. Заедно показваме, че България може да бъде сред лидерите в креативната и музикалната индустрия!”

Как да подкрепим Виктория

Българите в Австрия имаха шанса да гласуват на полуфинала, тъй като представителят на Австрия също бе в тази група. За разлика от българската изпълнителка Винсент Буено не успя да продължи напред. На финала тази вечер българи от цял свят ще могат да подкрепят Виктория и да помогнат за класирането ѝ на челни позиции.

Тази вечер певицата отново ще изпее на сцената в Ротердам песента Growing Up is Getting Old под номер 17. Може да я подкрепите със SMS или обаждане на номер 0901 050 25 17 между 23.05 и 23.50.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации