17.8 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияОткриване на фотоизложбата "Австрия в моя обектив", 3 декември 2019 г., БКИ...

Откриване на фотоизложбата „Австрия в моя обектив“, 3 декември 2019 г., БКИ „Дом Витгенщайн“ (галерия)

-- Реклама --
снимка Веселин Стефанов

Красивото и доброто вълнуват и събират хората. Пъстро, усмихнато, музикално, емоционално и много вълнуващо бе откриването на изложбата „Австрия в моя обектив“. Тя бе крайната цел на проекта Фото Меланж 3х3 на блога на българите в Австрия Меланж Булгарен. Тръгнал от идеята на Роси Михова, проектът събра 105 човека, които в продължение на една година изпратиха 235 снимки. От тях 56 бяха представени на изложбата – 30 избрани от читателите на медията, а 26 – селектирани от професионалистите Елена Масларова, Роси Недялкова и Георги Зюмбюлев.


Изложбата „Австрия в моя обектив” обединява българския творчески дух с благотворителна кауза


На откриването бяхме с актрисата Мариана Де Мео, братята Александър и Константин Владигерови, Мартин Хофбауер, Мария Петрова (перкусии) и аржентинската певица Паула Барембауем.

Изложбата има и своята благородна кауза – да подкрепи кампанията „Локомат за България“. От продажбата на снимки, книгата на д-р Анелия Хохвартер „Пътуване“, компакт дискове на братя Владигерови и Мартин Хофбауер бяха събрани 1565 евро.

Екипът на Меланж Булгарен благодари на всички участници в проекта и на всички гости, уважили събитието.

Изложбата може да бъде разгледана до 24 януари 2020 г. в БКИ „Дом Витгенщайн“, Parkgasse“ 18. Снимките могат да бъдат купувани като всички събрани средства са в подкрепа на кампанията „Локомат за България“, водена от д-р Анелия Хохвартер. Минималната цена на снимката (без рамка с дигитално паспарту) е 30 евро.

Изложбата „Австрия в моя обектив“ се организира от блога на българите в Австрия „Меланж Булгарен“ със съдействието на БКИ“Дом Витгенщайн“ и с подкрепата на МА7, AIR Коnа и транспортната фирма „Доставки от и до Австрия“

__________________

Още по темата:

Фото Меланж 3х3: 26 снимки, избрани от професионалисти, ще участват в изложбата „Австрия в моя обектив“

Фото Меланж 3х3: Читателите на Меланж Булгарен избраха снимките за участие в изложбата в БКИ“Дом Витгенщайн“

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации