Козметика и масаж

La Belle Vie – козметично студио

Иванка Краева

адрес: Obere Bahngasse 14/4, Wien 1030

тел: 0681 206 35640

Козметично и масажно студио „La Belle Vie“ предлага:

почистване на лице – 35 евро

топла кола маска (работи се с италианска кола маска и еднократни ленти)

  • цели крака – 35 евро
  • цели ръце – 15 евро
  • интимни части – 25 евро