8.4 C
Виена
събота, 20 април, 2024
spot_img
НачалоБизнес, закони и политикабизнесBlack Friday: Практичен справочник за пазаруване в UniLED Austria

Black Friday: Практичен справочник за пазаруване в UniLED Austria

-- Реклама --

Black Friday или денят на голямото пазаруване е вече тук! За да се ориентирате по-добре в разнообразието от стоки и оферти и за да не пропуснете нещо от богатия асортимент продукти, фирма UniLED подготви за своите клиенти практичен справочник с няколко прости правила:

  1. Може да избирате между 1 200 продукта, които са намалени с до -70%!

  2. Намалението важи от 23 до 25 ноември 2018 г.

  3. Всички предлагани стоки може да намерите на сайта на фирмата uniled.at – разгледайте внимателно – намаленията не са само един ден (виж точка 2)

  4. Ако се нуждаете от съвет или имате нужда от планиране  на осветление – заповядайте в магазина на UniLED Austria Prager Straße 10, 1210 Виена. За нас ще бъде удоволствие лично да Ви покажем нашите продукти и да Ви консултираме.

  5. Имаме нормално работното време на магазина –  всеки ден от 09:00-18:00 и събота от 10:00-14:00, затова пък поръчки онлайн може да правите 24 часа в денонощието.

  6. Намаление до -70% може да получите и ако ни се обадите на телефон +43 660 1502208 или пишете на имейл office@uniled.at (все пак, виж т.5)

  7. LED крушките са най-икономичната, енергийно ефективна и екологична форма на осветление.

Лесно е. Да започваме!

Фирма UniLED Austria предлага на пазара широка продуктова гама – от най-малките светлодиоди за дома до улично и индустриално осветление. В магазина на фирмата ще намерите не само най-новите и модерни LED тела, но и ще получите компетентна помощ при избора на подходящи продукти и консултация при планирането на цялостното осветление с помощта на DiaLUX.  

_______________

Още по темата:

Фирма UniLED предлага висококачествени и модерни продукти за LED осветление

Любомир Светозаров, експерт в UNILED® AUSTRIA: От 1-и септември казваме сбогом на халогенната крушка

 

платено съобщение

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации