5.2 C
Виена
четвъртък, 25 април, 2024
spot_img
НачалокултураблаготворителностБалът на дамите на розата – виенска елегантност с български чар

Балът на дамите на розата – виенска елегантност с български чар

-- Реклама --

 

Бал на дамите на розата 2017
снимка C) Business Ladies Club Austria

Не случайно виенчани наричат времето от от средата на ноември до края на февруари пети сезон. Тогава в австрийската столица се провеждат около 450 бала. За втора поредна година един от тях ще бъде с дъх на българска роза.

Балът на дамите на розата се организира от българския Дамски бизнес клуб в Австрия и Vienna Art Salon. Тази година той ще бъде под мотото „Скрий лицето – покажи сърцето си”. Гостите ще могат да танцуват и да се забавляват скрити зад маски. Програмата на събитието отново предвижда много музика, танци, смях, томбола и разбира се – валс.

Балът се провежда под патронажа на инж. Валтер Рук, президент на Виенската Търговска Камара, Н.Пр. д-р Иван Сираков, посланик на България в Австрия и Маестро Йордан Камджалов. Сред специалните гости на бала ще бъде и звездата на Виенската опера Веселина Касарова. Първите стъпки ще бъдат направени от танцьорите от училище Свабек, чиито ученици редовно откриват с  танци бала на Виенската опера, който е и кулминацията на сезона. За първи път във Виена на Бала на дамите на Розата ще прозвучат валсовете на композитора Дико Илиев, в изпълнение на оркестър Wiener Salonisten. Водещата и кабаретистка Петра Ришко, евъргрийн групата Pepe Allstar Band и фокусникът Елтон Росарио ще се погрижат за доброто настроение на гостите. За българския дух на празника ще допринесе танцова група „Китка”.

Балът на дамите на розата има за цел както да популяризира по елегантен начин българската култура и българското присъствие в Австрия, така и да насочи вниманието на обществото към нуждите на българските пенсионери. Събраните от бала средства ще бъдат дарени за построяването на еко селище за възрастни хора в България.

Нека съпреживеем заедно бляскавата бална атмосфера в предколедна Виена – вземете билет и заповядайте на Бала на дамите на розата. Нека към виенската елегантност прибавим български чар и дъх на роза.

Бал на дамите на розата

КОГА: 30 ноември (петък) от 19.00 ч.

КЪДЕ: Kursalon Hübner Wien

Johannesgasse 33, 1010 Виена

Билети за бала на цени от € 45  до € 150 може да закупите ТУК,
както и на следните адреси:
Vienna Art Salon | Operngasse 28 |1040 Wien, | Tel. + 436609778730 | Email: info@vivaartgallery.com
Intervega Reisen | Tiefer Graben 9 |1010 Wien | Tel: +43 (1) 535 25 50  | Email: office@intervega.at

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации