0.5 C
Виена
събота, 2 декември, 2023
spot_img
НачалоOбразованиеФорумът "Кариера в България. Защо не?" предлага възможности за професионално развитие за...

Форумът „Кариера в България. Защо не?“ предлага възможности за професионално развитие за българи с опит в чужбина

-- Реклама --

Бизнес лидери и предприемачи ще дискутират възможностите за професионално развитие в България по време на форума „Кариера в България. Защо не?“

Форум "Кариера в България"

Дискусионни панели с опитни мениджъри, предприемачи и успешни професионалисти в разнообразни сфери ще са част от най-голямото кариерно събитие за българи с международен опит.  Кариера в България е ежегоден форум, специално организиран за българи, които са работили или учили в чужбина. Единадесетото издание предлага нови кариерни възможности, вдъхновение и полезни контакти.

Семинарната програма се осъществява с подкрепата на Streamer.BG. Присъствието на събитието е безплатно и изисква предварителна регистрация.

Програмата ще започне с дискусия на тема “Има място за бизнес лидери” с Maрия Атанасова, мениджър на дигиталния екип 7Talents, част от „Нетинфо”, Георги Кърлев, директор на Центъра за върхови постижения в GfK и Даниела Лефтерова, мениджър на екип в IBM.

Следва практична работилница “Как да избера точното място за професионалното си развитие”, която ще бъде водена от специалисти на HRS Bulgaria.

Вторият панел е “Как Европейският съюз намери своето място в България”. В него Андреа Примц от Словения, Вибке Байхе от Германия, Тим Гюбел от Белгия и Франческо Фордиани от Италия ще говорят как и защо са решили да се развиват в страната ни. Модератор на дискусията ще бъде Бойко Благоев, представител от Европейската комисия в България.

Следобедът ще бъде посветен на панела “Има място за кариера и извън София”. В дискусията за възможностите за професионално развитие извън столицата ще се включат Деян Иванов, главен пивовар от българската крафт бира – Glarus, Калин Вълчев от БОН и Руслана Хубенова от Еконт. Модератор ще бъде Венко Добрев от сайта за добри новини „Успелите“.

Следва практична работилница “Как да спечелите ново работно място и каква роля има езикът на тялото” с Ели Стойнева от Top Skills Recruitment

В “Има място и за други професии” ще се включат писателят Захари Карабашлиев, адвокатът Илия Грозданов и ултрамаратонецът Краси Георгиев. Те ще говорят за по-нестандартните професии и начина да се реализираш в България с една от тях. Модератор на дискусията ще бъде Петя Кертикова – журналист, тв водещ  и основател на рубриката “Завърналите се”.

Програмата ще завърши с темата “В бъдещето има място” с модератор Дарина Черкезова от Кариери. Участници в панела свързан с иновации ще са Анна-Мари Виламовска от Работещи идеи, Мартин Димов, директор Data Science в Gemseek и предприемачът Христо Нейчев от Tryad Games.


Форум „Кариера в България: Защо не?“– успешната рецепта за професионално развитие в България

„Кариера в България? Защо не?“ – различният кариерен форум

Младите хора се чувстват граждани на света. И все по-често търсят реализация в България


През целия ден посетителите на събитието ще могат да се възползват и от различните дейности в зоната за контакти на форума. Освен да се запознаят с други българи с опит от над 80 различни държави, те ще могат да  се срещнат с представители на компании в тесен кръг по време на campfire sessions. С подкрепата на HRS Bulgaria и Top Skills Recruitment посетителите ще могат да си направят безплатно кариерна консултация, проверка на CV и тест за определяне нивото на владеене на език.

Форумът е специализиран за българи, които са работили или учили в чужбина, включително студенти, участници в програмата Еразъм или други дългосрочни обмени. Участието в “Кариера в България. Защо не?” е безплатно за всички. Желаещите да присъстват трябва да си направят предварителна регистрация със CV или linkedin профил на www.karieravbulgaria.com.

Кариерен форум „Кариера в България. Защо не?“

КОГА: 20 септември (четвъртък) 2018 г.

КЪДЕ: Интер Експо Център, София

_______________

Още по темата:

Кариерен форум събра представители на австрийския бизнес с българи, търсещи работа в родината

Александър Дамев: Знанието е власт. Но за правилното му използване трябват стабилни принципи и морални ценности

Илиян Михов, икономист: Иновациите и създаването на бизнес са единствения двигател за дългосрочен растеж

Промени системата – стани учител в „Заедно в час“

„Заедно в час“ или какво е да си учител по вдъхновение

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации