23.1 C
Виена
сряда, 29 юни, 2022
spot_img
Още
  НачалоOбразование"Кариера в България? Защо не?" - различният кариерен форум

  „Кариера в България? Защо не?“ – различният кариерен форум

  -- Реклама --

  Да се развиваш професионално в България не е алтернатива, а предимство

  Датата е 13 септември, а мястото на събитието – Експо Център, София. За пета поредна година сдружение „Тук там“ и кариерния сайт „Back2bg“ събират българи с образование и опит в чужбина, желаещи да започнат или развиват своята професионална кариера в България.

  Инициативата набира скорост през годините и все повече големи и утвърдени компании идват на форума „Кариера в България. Защо не?“, за да набират служители. Повече от 80% от анкетираните участници в предходните години оценяват събитието като изключително полезно за тях, не само от гледна точка на възможността за директен контакт с водещи компании, но и да създадат лични контакти с останалите присъстващи.

  Всеки, който иска да бъде част от вълнуващото събитие, може да се регистрира тук.

  Дори да не сте в България на 13-ти септември, може да се регистрирате и вашата автобиография ще достигне до водещите работодатели в страната.

  Сред заявилите участие до момента са компании като HP, IBM, M-tel, Глобул, Ernst&Young, EVN, Telerik и Nestle, а на самия форум очаквайте и много други водещи фирми!

  Освен изложбена част на компании, програмата включва фирмени презентации, workshops с професионални съвети за кандидатстване за работа, лични кариерни консултации. Семинарната част позволява да разберете какво се случва в България, кои са новите тенденции, както и да се срещнете с много интересни мениджъри и хора като Вас, които са учили в чужбина и са избрали да се реалзират тук. Повече информация може да намерите в нашата програмата.

  „Това, което няма да променяме, е целта на форума, а именно – успешната професионална реализация в родината на все повече българи с образование и опит от чужбина.“ – обещават организаторите.  „Това не е просто кариерен форум, а събитие, което има силно социално и обществено значение и през годините е доказало, че може да променя съдби.“

  Повече за петото издание на форум „Кариера в България. Защо не?“ може да намерите тук

  ____________-

  Още по темата:

  Младите хора се чувстват граждани на света. И все по-често търсят професионална реализация в България

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации