5.2 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоБизнес, закони и политикабизнесGlobal Digital Female Leader Award: Да гласуваме за нашата сънародничка Маргарита Мишева

Global Digital Female Leader Award: Да гласуваме за нашата сънародничка Маргарита Мишева

-- Реклама --

Жени от 17 държави участват в конкурса на #dfla18 Digital Female Leader Award. Сред тях е и Маргарита Мишева, основател на платформата Online Podium

Маргарита Мишева, дигитален специалист
Маргарита Мишева, дигитален специалист

Дигиталният свят отдавна не е е територия, запазена за мъжете. И може би никога не е бил. Все повече жени активно създават и развиват бизнес, анагажирани са в обществения и политически живот, използвайки възможностите, които предоставят дигиталните технологии.

За да направи постиженията, успехите и личните истории на тези жени по-видими #dfla18 (съвместна инициатива между Global Digital Women myself и Global Digital Women) организира конкурс, в който участват жени от 17 държави. Номинациите са разделени в 11 категории – Кариера,Разнообразие, Предприемчивост, Глобален герой, IT-Tech, Lifestyle, Мобилност, Пари, Наука, Социален герой и Награда на публиката. От всяка категория ще бъдат избрани три финалистки като победителката ще стане известна на 1 декември. Допълнително към този конкурс от 1-и до 14 август всеки желаещ може да гласува онлайн за една от номинираните дами, която ще спечели Наградата на публиката.

За наша голяма радост сред дамите с влияние в дигиталния свят е и сънародничката ни Маргарита Мишева, създателка на Online Podium и Look Online (2010 г). Тя обича промените и вярва, че дигитализацията не е просто мода, а е нещо, което променя трайно нашия живот. „Дигитализацията е постоянен джогинг за мозъка – човек вече не е зависим от мястото и времето”.

Маргарита Мишева
Маргарита Мишева помага на предприемачите да направят бизнеса си видим в онлайн пространството.

Маргарита Мишева има докторска степен от Университета Alpen Adria в Клагенфурт като темата на докторската й работа е свързана с новите медии и визуалната комуникация.  Тя живее и работи във Виена. Занимава се активно с разработка на уебсайтове и дигитален маркетинг. Усмихната, позитивна и цветна Маргарита се стреми да направи бизнеса на хората по-видим и успешен като разработва стратегии и концепции за печелене на онлайн клиенти, предлага консултации по дигитализация и комуникации.

Можем да подкрепим Маргарита като гласуваме активно за нея в категорията Audience Award.

Гласувайте за Маргарита Мишева ТУК

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации