Подари усмивка – стани част от проекта „Портрет по време на коронакриза” на фотографката Роси Недялкова

22. април 2020 | By | Reply More

Коронакризата ни затвори вкъщи, затисна ни с грижи и страхове и ни лиши от социални контакти. Внезапно се оказахме изправени пред непознати предизвикателства.  Едно от най-важните условия за тяхното успешно преодоляване е да не губим усмивката си. Точно в това вярва и фотографката Роси Недялкова, която мнозина от нашите читатели познават като член на журито в проекта на Меланж Булгарен „Фото Меланж 3х3”.


Фото Меланж 3х3: 10 въпроса към Роси Недялкова, фотограф


В момента тя работи попроекта „Портрет по време на Covid 19”, който е вдъхновен от литовския фотограф (Mane fotografavo Adas) и българската ѝ колежка Ивелина Чолакова. Целта на проекта е да се заснемат колкото се може повече усмивки, които да зараждат с оптимизъм и добро настроение.

Ето какво споделя самата Роси Недялкова: „Дългият обектив ми позволява да достигна до 3-ти, дори 4-ти или 5-и етаж на жилищните сгради и така да направя портретни снимки без изобщо да доближавам хората. Достатъчно е те да застанат на прозореца, терасата или в градината и да се усмихнат.”

Участието във фотосесията е напълно безплатно, но Роси Недялкова има две условия: да получи разрешение да публикува снимката в нейните социални медии (facebook, instagram и website), а ако се наложи и в други медии; да напишете послание, което да споделите с другите (сериозно, забавно, откачено, лично, грандиозно и т.н.). Това условие не е задължително.

Ако искате да си подарите хубав спомен от карантината и да споделите усмивки с приятелите си, свържете се с Роси Недялкова. Нейната страст е да „краде” красиви моменти и със сигурност ще получите емоционално заредени снимки, които с радост да поглеждате след време.

Ето и как може да я намерите:

тел: 0676 3109856

Фейсбук: https://www.facebook.com/rossartfotografie/

Tags: , ,

Category: благотворителност, изкуство, култура, събития, фотография

Leave a Reply