17.4 C
Виена
сряда, 1 май, 2024
spot_img
НачалокултуракнигаМадлен Алгафари представя новатa си книга „Поправителен за родители” във Виена

Мадлен Алгафари представя новатa си книга „Поправителен за родители” във Виена

-- Реклама --

„Поправителен за родители” е книга, която развенчава неверните вярвания за възпитанието

Мадлен Алгафари е международно признат психотерапевт, преводач и автор на 11 книги. В своите групови и индивидуални психотерапии, както и в провежданите уъркшопове, тя се стреми да помогне на хората да се освободят от страховете и погрешните представи за себе си и да потърсят нов път към вътрешно спокойствие и щастие. Голяма част от работата й е насочена към отношенията вътре в семейството – както между партньорите, така и между родители деца. Именно на сложния свят на родителството е посветена и последната й книга „Поправителен за родители”, която Мадлен Алгафари ще представи във Виена на 7-и декември.

Мадлен Алгафари

Книгата обхваща най-важните проблеми в развитието на детето – от бременността и раждането до зряла възраст. От как да казваме „не“ на детето, през разграничаване на понятия като „свобода“ и „свободия“ до сблъсъка с наркотици и кибертероризъм авторката обхваща различни аспекти от отношенията родител-дете, така че всеки да намери по нещо важно и актуално за себе си. Повече за съдържанието на книгата може да научите ТУК

Срещата-разговор с известната психотерапевтка се организира от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета”, Виена. Гостите ще могат да разговарят с авторката на книгата и да зададат своите въпроси по темата.

Приятен акцент на вечерта ще бъде представянето на новия компакт диск на норвежеца Хевард Енстад и испанеца Карлес Миньос Камареро или „Cello Duo“. Те свирят на вилончело и ще изпълнят българска музика.

 

Среща-разговор с Мадлен Алгафари 

КОГА: 7-и декември 2018 г от 18.30 ч.

КЪДЕ: Traungasse 1 (Ecke Marokannergasse), Top 17, Stiеge 5, Erdgeschoss. 1030 Wien

Вход: Единичен билет – 15€. Заплатете онлайн тук: https://www.mypos.eu/vmp/btn/B9YJAPRVL4J82

Двоен билет – 20€. Заплатете онлайн тук: https://www.mypos.eu/vmp/btn/BDDYIA6S64349

Поради големия интерес и капацитета на залата, моля да потвърдите присъствието си на:
– е-мейл: wien@clubvisokitokcheta.bg
– лично съобщение във F.B.: https://www.facebook.com/borislava.kostovaseib или
– телефон +436765467809

Мадлен Алгафари е обещала да донесе по няколко екземпляра и от другите си книги, така че всеки, който проявява интерес, ще може да се запознае и с тях.

Желаещите за индивидуална консултация в събота (8-и декември) могат да запишат предварително час на имейл wien@clubvisokitokcheta.bg или на телефон 0676 5467809 (Борислава Костова).

 

платено съобщение

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации