2.6 C
Виена
петък, 26 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияПодарете на детето си забавна езикова ваканция през лятото

Подарете на детето си забавна езикова ваканция през лятото

-- Реклама --

Летен езиков лагер в Австрия дава възможност на родителите да подарят на своите деца интересни преживявания, запознанства и богата културна програма

Хотел Фюрстенфелд, снимка jufa.eu

Лагерът е предназначен за българчета от 10 до 18 години, живеещи в Австрия, Чехия, Словакия, Унгария и други дърави, като включва изучаване на немски, английски и по желание български език. По време на престоя си децата ще завържат нови приятелства, ще общуват с връстници от България и заедно ще посетят всички обекти по програмата.

Всяка сутрин се провеждат езикови занимания с учители с майчин език немски, съответно български. Целта на обучението е децата да се отпуснат и да говорят езика без притеснения. По този начин те ще могат да се социализират по-лесно в непозната среда и да намерят нови приятели.

Лагерът се провежда във Фюрстенфелд, Австрия. Хотелът е от веригата JUFA, изцяло обновен преди една година със съвременен дизайн и богата спортна база с маси за тенис, плажен волейбол, зала с волейболно и футболно игрище и стени за катерене. До него има обширен парк с площадка на приключенията.

Организаторите на лагера държат на добрия баланс между качественото обучение, забавленията и културното обогатяване на децата. Затова, наред със заниманията, се предвижда и разнообразна програма за свободното време. Всеки ден лагерниците имат предвидени посещения на културни обекти и други забележителности като двореца Херберщайн, обзорна обиколка на Виена с градините на двореца Белведере, Музея на съвременното изкуство в Грац, музея Егенберг.

Предвидени са също и любопитни посещения в шоколадовата фабрика Цотер, фабриката за Шунка, мелницата Berghofer Mühle и фабрика за оцет. Навсякъде, разбира се, с включена дегустация. В забавната програма са включени още посещение на зоологическа градина, басейн и Пратера във Виена. Всяка вечер в лагера децата ще имат време за игри и колективни занимания.

Разходка и дегустация в шоколадовата фабрика Цотер
снимка zotter.at

Всички подробности за програмата на летния лагер може да намерите ТУК

Велбург“ ООД е познат на българския пазар от 2008 година с организирането на ученически летни и зимни езикови лагери в Австрия и Германия. Туристическата агенция работи с училища в цялата страна и с  партньори, които са лидери в бранша. С годините „Велбург“ се утвърди като туристическа агенция, предлагаща  качествен продукт и конкурентни цени, от които са се възползвали над 5000  деца и техните родители.

 

Офисът на фирмата се намира в София.

Контакти за връзка:

office@welburg.net

sales@welburg.net

info@welburg.net

Тел.: 00359 2 953 11 83 / 00359 2 852 75 81 / 00359 887 310 642

 

ПР материал

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации