Ангел Търпов представя собствени музикални композиции във Виена

4. март 2018 | By | Reply More

Възпитаникът на Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts в Манхатън завладява и виенската публика

От София през Ню Йорк до Виена. Тези градове бележат досега пътя на 25-годишния Ангел Търпов. Той преминава през тях с музика, която извира от него с такава лекота, че единственото, което му остава, е да й даде живот чрез своя музикален инструмент. Ангел е на 4 години, когато хваща за първи път чело, на 15 вече композира, на 18 години започва първия си самостоятелен проект „Dream”.

От две години талантливият младеж е във Виена и учи в Университета за музика и изкуство, където е спечелил пълна стипендия. Не спира да композира, импровизира и експериментира. Вдъхновен от класическата музика, той търси и намира нова динамика и изказ на чувствата и темите, които го вълнуват.

Ако вече сте любопитни да се запознаете с Ангел, заповядайте на 8- март на неговия концерт в KLAVIERgalerie. „Let Me Cello You“ е серия от шест концерта, които младият музикант е подготвил за своите почитатели във Виена. Освен парчета от неговите досегашни два албума, той ще представи на публиката за първи път някои от най-новите си творби.

ANgelTarpov:  „Let Me Cello You“ 

КОГА: 8 март 2018 г. от 19.30 ч.

КЪДЕ: KLAVIERgalerie

Kaiserstr.10,

1070 Виена

Купуване на билети онлайн ТУК

Повече за събитието ТУК

Für den Deutschen Text klicken Sie HIER

Tags: , ,

Category: България, Виена, изкуство, концерт, култура, музика, събития

Leave a Reply