7.4 C
Виена
събота, 27 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияBaby Lala или светът на бебешките подаръци

Baby Lala или светът на бебешките подаръци

-- Реклама --

В новия магазин на фирмата ще Ви заговорят на български и ще Ви предложат био детски храни и персонализирани подаръци

baby lala shop

Да намериш подходящ подарък за бебе или малко дете  е само на пръв поглед лесна задача. Хубаво е подаръкът да бъде оригинален и индивидуален, освен това да е и практичен, да не е много скъп и да може да се ползва дълго време. Ако е играчка, то тя трябва да е не само красива, но и образователна, да е изработена от качествени и безопасни материали, да е здрава и лесна за поддържане.

Тази иначе трудна задача може да намери своето лесно решение, ако се разходите до Shoping Center Nord (SCN) и потърсите Baby Lala Geschenkeladen. Там ви очаква богато разнообразие от персонализирани бебешки подаръци – верижки за детска количка, клипс за биберони, силиконови гризалки, пъстри дрънкалки, дървени играчки. Най-често те се предлагат в цвят, съобразен с пола на бебето и с неговото име. Със собственичката Зори Офнер можете да си поговорите на български и да получите ценни съвети как да организирате детско парти без излишно напрежение или как да храните малчуганите със здравословни храни.

Тортите с памперси и различни практични подаръци са особено търсени.
Тортите с памперси и различни практични подаръци са особено търсени. Все повече родители търсят био памперси, био козметика и играчки от естествени материали за своите деца.

Две години тя предлага ръчно изработените си творения си в магазин на Jedleseer Str. След участие в коледния базар в новия търговски център в северната част на Виена, организаторите я харесали и поканили да се премести в SCN. И така от няколко седмици новият магазин посреща клиенти. „Използвам само висококачествени материали, които отговарят на строгите европейски стандарти”, споделя Зори Офнер. Тя залага изцяло на бебешки играчки, произведени в Германия и съзнателно избягва китайските пластмасови еднодневки. В магазина могат да се намерят и плетени кукли, доставени от партньорската фирма с Celia’s. Изработени от био памук и вълна, те са меки, леки и удобни за игра.

baby lala toyПредприемчивата собственичка иска да разшири асортимента и търси контакти с български производител на детски дървени играчки, сертифициран по европейските норми.

Екологичната линия, заложена при играчките, продължава и в избора на храни и бебешка козметика. Предлагат се дори био памперси. Чайовете, соковете, сиропите, мармаладите, прилежно строени в малки бурканчета и кутии на рафтовете, са приготвени изцяло от био продукти на регионални фермери и са съобразени с възрастовите особености на бебетата.

С едно посещение в Baby Lala ще решите всички проблеми с организирането на детско парти. Докато избирате с пъстри чинии, чаши, покривки, балони, можете и да поръчате празничната торта.

baby lala tisch

Baby Lala е единственият по рода си магазин за персонализирани бебешки подаръци в Австрия. За Зори Офнер установяването в престижен търговски център е голяма стъпка напред, но тя вярва, че ще се справи с новото предизвикателство. „Когато направиш от любимото си хоби свой самостоятелен бизнес, имаш работата мечта, която се изпълнява с любов. Това е и мотото ми: handmade with love“. Изработените с любов играчки често пътуват из цяла Европа, а понякога отлитат и отвъд Океана. Защото качествената стока винаги намира своите клиенти.

В събота 12 март магазинът кани своите малки клиенти на парти и театър. За повече подробности ТУК

 

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации