6.2 C
Виена
петък, 26 април, 2024
spot_img
НачалоактуалноAustrian Airlines представя нови ценови пакети за вътрешноевропейските си полети

Austrian Airlines представя нови ценови пакети за вътрешноевропейските си полети

-- Реклама --

Над 400 хиляди души са летели през последните 10 години между Варна и австрийската столица. Това беше обявено на церемония на Летище Варна по повод годишнината от началото на редовните полети по линията. Австрийската авиокомпания стартира нови ценови пакети за вътрешноевропейските си полети.

Varna-Airport-New-Passenger-TerminalПрез последните 10 години Austrian Airlines непрекъснато повишава честотата на полетите си към България. Морската ни столица става част от обслужваните от Austrian Airlines дестинации на 28 март 2005 г. Днес австрийският авиопревозвач лети по това направление ежедневно, а полетите му между София и Виена са до 5 пъти на ден. Така Austrian Airlines предлага идеалната връзка между България и гъстата си мрежа от 130 дестинации в 58 страни.

През 2014 г. са осъществени общо 126 953 полета, т.е. приблизително 350 полета на ден на крилете на 75 самолета. Индексът на редовност на полетите е 98,8 процента, а точността на заминаване – 89,9 процента. Според статистиката националният авиопревозвач на Австрия се нарежда на трето място по точност сред световните авиокомпании. Така летище Виена, с благоприятното си географско местоположение в сърцето на Европа, е перфектният портал между Изтока и Запада.

 flughafen_wien_schwechat_01_7e7ef91dc0Austrian Airlines – нови цени и услуги

От есента на 2015 г. Austrian Airlines ще стартира нова концепция за цените на самолетните билети от и до Австрия и останалите си европейски дестинации. Новата стратегия ще предлага на пътниците по-голяма гъвкавост да избират допълнителни услуги. Например, те ще могат индивидуално да заявяват ястия от менюто à la carte на DO&CO, на които да се насладят по време на полета, и ще имат възможност за допълнителен багаж и за други услуги, независимо от ценовия си пакет. Пътникът ще може да състави свой, индивидуализиран полет. В бъдеще пътуващите ще избират между четири ценови категории на самолетните билети с различни включени услуги. В допълнение към съществуващата бизнес класа, от есента на 2015 г. ще бъдат въведени три нови ценови категории в икономическа класа за полетите в Европа – „Лайт“, „Класик“ и „Флекс“.

Новите билети ще бъдат пуснати в продажба от лятото на 2015 г. Категорията „Лайт“ предлага най-ниски цени за пътниците, ползващи редовни полети в Европа, които пътуват само с ръчен багаж и не желаят да се възползват от възможността за преместване на полета или за връщане на билета срещу възстановяване на цената му.

Screen Shot 2015-05-28 at 10.13.14

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации