14 C
Виена
събота, 27 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияВиенаУъркшоп "Благодарност за любовта или как да постигна най-добрата версия на себе...

Уъркшоп „Благодарност за любовта или как да постигна най-добрата версия на себе си“ ще се проведе във Виена

-- Реклама --

На двудневния уъркшоп “Благодарност за Любовта” ще се запознаете  със съвършено нов тип технология за бързо достигане на резултати в пет направления:
1. Финанси
2. Междуличностни отношения
3. Здраве
4. Спокоен ум
5. Кариера

И независимо че заглавието изглежда като съставено от думи, изразяващи емоции, наистина става дума за Технология – точна, последователна, логична.

За кого е тя?

Много често се чувстваме уморени или изчерпани без особена причина, чувстваме, че нещо не ни достига до пълното  щастие, но отклоняваме тази мисъл/чувство  “за после”.
Ако и вие сте като мен (както бях аз преди време), “успял човек” – погледнато отстрани, но все още не успял да достигне пълното и постоянно усещане за смисъл и щастие, може би ще ви е интересно да изпробвате тази Технология от Четири Стъпки към Щастието.

Това е Технология, която ви предлага да научите коя е причината за всеки един резултат (преживяване). А когато измените причината, изменяте резултата. Ако, разбира се, вярвате, че всяко нещо си има причина. Аз вярвам.
Това не е моя авторска технология. Аз съм просто един ментор, специално дипломиран в тази наука, за да помагам за нейното прилагане в Живота. Харесвам тази Технология, защото по невероятен начин тя разрешава дългогодишни неразрешими мои и на моите слушатели проблеми. Заслугата за създаването на Технологията не е моя – тя е създадена от моите Учители високо в Тибет и се предава без изменения вече 45 поколения.
И винаги работи.
Да, не е трудно да виждаш далеч, ако си стъпил на раменете на гиганти (както е в моя случай – сега аз мога да виждам и достигам цели, които преди са ми отнемали десетки години).
Ако искате да се запознаете с тази Технология и да видите на живо някои от хората, успели да я направят част от живота си (защото след първите успехи и на вас няма да ви се иска да я забравяте), присъединете се към “Експрес трейнинга”, който ние ще проведем на 27 и 28 април във Виена.

КОГА: 27 и 28 април 2024 г. от 14.30 до 18.00 ч.

КЪДЕ: Filmteichstraße 1, 1100 Wien, Festsaal im Restaurant und Pizzeria in Wien – Ristorante Don Alfredo

Подробности ще намерите на сайта ни: https://www.100meditations.online/bg/thankinglove

Ранна регистрация ТУК

Естественият въпрос, който възникна в моя ум, когато за пръв път чух за тази Технология, беше: „Може би трябва да имаш специални умения, особена сила, за да можеш да достигнеш такива високи успехи“?
Всъщност, всеки от нас има такава сила.  Но може би трябва да потърсим тази сила, да се уверим, че можем да се свържем отново с нейния  източник?
Ще ни помогне Благодарността. Не казвам, че е лесно. Но резултатът си струва.
Докоснете се до Технологията на Бъдещето и нейните дълбоки корени в Миналото.
Не е нужно да ни вярвате – проверете сами. Лично аз не приемам нищо на доверие и не ви предлагам да приемате така. Искайте логични доказателства и видими резултати.
Създайте ваши резултати. И тогава можете да кажете, че сте убедени. Както съм аз – ваша Драга Еленска.

Ще се радваме да се запознаем!

платено съобщение


СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации