19.1 C
Виена
неделя, 28 април, 2024
spot_img
НачалоМеланжМъжка мода - стилисти съветват какво да носим тази зима

Мъжка мода – стилисти съветват какво да носим тази зима

Елегантният мъж винаги прави впечатление. Ако искате да имате изискан стил на обличане и тази зима, смело почерпете вдъхновение от последните модни тенденции. Някои от тях със сигурност ще се харесат на смелите.

-- Реклама --

Елегантният мъж винаги прави впечатление. Ако искате да имате изискан стил на обличане и тази зима, смело почерпете вдъхновение от последните модни тенденции. Някои от тях със сигурност ще се харесат на смелите. Дори да имате консервативен стил, пробвайте да адаптирате към гардероба си поне елементи от това, което ще ви предложат стилистите през този сезон. Подбрали сме най-доброто от техните насоки.

Зимна мъжка мода – от дългото палто до бомбъра 

За най-студените дни категоричен хит през зима 2023/2024 ще бъде палтото с дължина буквално до глезените. С внушителна връхна дреха като тази със сигурност ще изглеждате отличително на фона на сезон, в който преобладаващи по традиция са тъмните цветове и сивотата. Препоръчваме да обърнете внимание на моделите с двойно закопчаване, с ресни по края и в които има акцент върху обемността. Ефектното палто до земята може да съчетаете с обувки с безкомпромисен дизайн от асортимента на Karl Lagerfeld

За почитателите на бомбъра тази зима модните дизайнери са подготвили интерпретации с черна кожа, а в някои колекции моделите са с дължина дори до коляното. Бомбърът е яке в американски стил и традиционно е носено от пилотите. С него може да създавате стилни градски тоалети, в които да се чувствате максимално комфортно. 

Друго евъргрийн решение са якетата за мотористи. С тях може да акцентирате върху изтънчеността си. Стилистите препоръчват да съчетаете байкърско яке с топло поло от кашмир или риза, които са малко по-дълги от връхната дреха. 

Бъдете неотразими на важни събития 

Ако в плана ви с ангажименти присъстват събития, на които трябва да блеснете с модния си стил, не подминавайте току-така една от най-вълнуващите тенденции тази зима – балансираната голота. С други думи, смело облечете ретро жилетка на голо. Носете я разкопчана и дори без риза! Отсъствието на излишни дрехи дава свобода да поекспериментирате с модерно мъжко бижу

Тази зима може да блеснете дори и през деня. На мода ще са якетата с блестящи детайли – от пайети до скъпоценни камъни и кристали. Макар този маниер да е обичаен за вечерните тоалети, сега той си проправя уверено път към дневното облекло. 

Супер комфорт за мъже в модерна опаковка 

Един от категоричните начини, по който може да сте уверени в стилния си зимен гардероб и да не се разделяте с комфорта нито за миг, е като заложите на класически решения. Едно от тях са супер удобните и топли обувки на Timberland. През студените дни те ще ви предпазят както от студ, така и от влага. Може да тествате съвместимостта им с модните тенденции тази зима. Например в комбинация с палто и макси шал. Дизайнерите върнаха големите шалове на мода и сега те са хит в мъжките колекции. Може да изберете за себе си нещо в ярък цвят или в модерния за сезона тъмносив. Интензивен, тъмен и мистичен, този цвят е подходящ както за елегантни костюми с подгънати ревери и двуредови костюми, така и за градски визии в стил смарт кежуал. 

През следващите месеци хит ще бъдат и топлите палта в духа на Top Gun. Те са подплатени с вълна и ще ви служат години наред. Присъстват в новите колекции на топ модни марки от цял свят и са пряк път към елегантната ви зимна визия тази година.

външна статия

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации