8.5 C
Виена
събота, 27 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияВиенаЯна Маринова и Теодор Папазов гостуват във Виена с постановката "Любовни писма"

Яна Маринова и Теодор Папазов гостуват във Виена с постановката „Любовни писма“

-- Реклама --

Романтичната драма „Любовни писма“ на Албърт Гърни в постановка на Георги Михалков, която разказва много интимна история за споделеното и несподеленото в любовта, гостува във Виена на 6 декември. Популярните актьори Яна Маринова и Теодор Папазов влизат в ролите на Алекса и Томас, чиято история започва с кратки плахи писма.

На сцената двамата разказват една на пръв поглед много лична история, но в нея всеки може да открие частица от себе си. „Писмата от него до нея, и обратно от нея до него. В рамката на цял един живот. Бесен екшън, в който с изумителна скорост преминават събития, възрасти, чувства, настроения… Лентата се забавя за миг, рисува ни конкретна случка, наивна, тъжна, страшна или страшно смешна и литва през зъбчатките на времето към следващата. Един чат, който в задъханите си редове прескача всичко маловажно и незначително, за да ни потопи в гъстото вино на една любов, която все не може да се случи и категорично отказва да умре“.

КОГА: 6 декември, сряда, от 19.00 ч.

КЪДЕ: VHS Brigittenau, Raffaelgasse 11, 1200

Билети може да закупите ТУК

Яна Маринова е актриса, сценарист и продуцент на български и международни продукции за кино, телевизия и театър. Започва като каскадьорка в чуждестранни продукции, а по-късно и главни роли в сериали, филми и телевизионни предавания. Тя играе в „Забранена любов“, „Стъклен дом“, „Фамилията“ и др. Гледали сме я и във филмите „Живи легенди“, „11 А“, „Привличане“, „Диви и щастливи“ и „Игра на доверие“, като в последните 3 е и продуцент.

Теодор Папазов изучава театрално майсторство в юношеската трупа към Плевенския драматичен театър „Иван Радоев“ (1998-2001), където участва в спектаклите „Ромео и Жулиета” от Шекспир (Григорио); „Сън в лятна нощ” от Шексир (Кросното) и „Любовни булеварди” от Ст. Цанев (оператора Крум). В театралната студия на Бончо Урумов към „Славянска беседа“ играе в спектаклите „Мечка”, „Предложение” и „Юбилей” от А. П. Чехов (2001-2002). Поканен е от реж. Иван Урумов в дипломния спектакъл на абсолвентите от класа на проф. Димитрина Гюрова „Ромео и Жулиета“ в Сливенския драматичен театър (2002). Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на доц. Веселин Ранков през 2006 г.

Представлението „Любовни Писма“ пристига във Виена благодарение на Societas Bulgarica.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации