12.7 C
Виена
понеделник, 29 април, 2024
spot_img
НачалокултураБългарската пианистка Донка Ангъчева спечели наградата Look! Business Awards 2023 в Австрия

Българската пианистка Донка Ангъчева спечели наградата Look! Business Awards 2023 в Австрия

-- Реклама --

Родената в Пловдив пианистка Донка Ангъчева е „Жена на годината“ в категория „Изкуство и култура“ на австрийското списание Look които се раздават вече девет години във Виена, съобщи БТА.

Донка Ангъчева е номинирана като Bösendorfer артист, много успешен европейски музикант, съпруга, майка на две деца и жена предприемач, създател на инициативата Die Kunst in Österreich lebt weiter („Изкуството в Австрия продължава да живее“). Тя си поделя наградата в тази категория с Наре Аргамниян и Александра Силоцеа.

„Щастлива съм, че съм носител на наградата Business Woman Award, в категорията за изкуство и култура на известното списание Look, Австрия, за усилията ми в различни благотворителни събития, както и основаването на моята артистична инициатива „Изкуството продължава да живее” и бих искала да благодаря за това признание и най-вече за гласуваното доверие”, казва Донка Ангъчева.

През декември във Виена е четвъртото издание на инициативата на Донка Ангчева – Die Kunst in Österreich lebt weiter („Изкуството в Австрия продължава да живее“).

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации