12.5 C
Виена
неделя, 28 април, 2024
spot_img
НачалоБългарияСтойчо Керев представя във Виена новия си филм „Пробуждането: Да излъжеш матрицата”

Стойчо Керев представя във Виена новия си филм „Пробуждането: Да излъжеш матрицата”

-- Реклама --

„Пробуждането: Да излъжеш матрицата” е третият от успешната поредица документални филми на Стойчо Керев и предаването „Новото познание”. Лентата навлиза в дълбоките дебри на непознати светове, които остават скрити за нашето съзнание.

Среща-дискусия със Стойчо Керев

Филмът ще бъде представен на българската публика във Виена лично от Стойчо Керев на 1 октомври от 18 часа в кино Gasometer Hollywood Megaplex.

Билетите вече са в продажба на платформата epaygo.bg.

След прожекцията на филма зрителите ще могат да се срещнат със Стойчо Керев и да участват в дискусия с него и екипа на филма.

Повече за „Пробуждането”

Ние сме прашинки в необятния космос и Вселена. Нашите души пътуват във времето и пространството. Всеки път, когато идваме тук, ние трупаме нов различен опит. Но дали не е дошло времето да се откъснем завинаги от мрежата, която ни държи в плен? Възможно ли е да живеем в последните времена на този хилядолетен капан. Всички тези въпроси търсят своите отговори във филма „Пробуждането. Можем ли да излъжеш матрицата?” В лентата участват познати авторитети от предаването „Новото познание”, сред които проф. Бойко Рангелов, Димитър Недков, Димитър Лучев, Йордан Камджалов, Мария Лалева, Виктория Бешлийска, Джорджия Николова, Иво Величков, Силва Дочева и Дамян Попхристов.

Прожекция на филма „Пробуждането: Да излъжеш матрицата”

КОГА: 1 октомври 2023 г. от 18.00 ч.

КЪДЕ: кино Gasometer Hollywood Megaplex

Guglgasse 11, 1110 Виена (метро станция Gasometer на линия U3 на метрото)

 

Линк към билетите: https://epaygo.bg/1138649411

Стойчо Иванов Керев е български журналист и продуцент. Автор и водещ на предаването „Новото познание“ излъчвано в БНТ2, като част от програмата на националната телевизия.

Платено съобщение

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации