8 C
Виена
сряда, 28 февруари, 2024
spot_img
НачалоAвстрияВиенаПиесата „С гръб към залеза” с премиера във Виена

Пиесата „С гръб към залеза” с премиера във Виена

-- Реклама --

Благодарение на общите усилия на Societas Bulgarica, ART Theater и BKI „Haus Wittgenstein“ през октомври във Виена ще имаме привилегията да гледаме театралната постановка „С гръб към залеза“.

Смях и любов

Вечната тема за любовта събира различни като интереси и характер герои, за да ги накара да погледнат отвъд собствените си граници.

„С гръб към залеза“ е спектакъл, който разказва две различни любовни истории, през погледа на всеки един от участниците в тях. Действието ще ни срещне с четирима герои – професионален готвач със собствен ресторант и телевизионно шоу; неговата асистентка, по която той е силно увлечен; световно известен пианист; писателка, която издава книга-бестселър (описващ провалената връзка между нея и пианиста).

Благодарение на новата книга, съдбите на четиримата се преплитат. Те започват да общуват и споделят всичко, което всеки един от тях смята за истина и за свои емоционални права, на които настоява и брани. Имено това ражда нелепи, неудобни, красиви и вълнуващи ситуации и мечтания.

Съдбата на всеки един от героите е уникална, странна, смешна и покъртителна.

Двама мъже и две жени разговарят за любовта, за разминаванията, за разделите и за красотата. Една ужасно нежна и страшно смешна история за красивата страна на тъгата, за залезите, танцуването и готвенето като изкуство.

Това е третият спектакъл на режисьора Димитър Коцев-Шошо и Яна Борисова, които през последните години доказаха изключителното си присъствие на театралните сцени.

Текст – Яна Борисова

Режисьор – Димитър Коцев – Шошо

Музика – Милен Кукошаров

Сценография – Елис Вели

Продуцент – Арт Театър

Кога и къде

Пиесата може да гледате на 6 октомври 2023 (петък) от 19.00 ч. на сцената на VHS Praterstern 1, 1020 Виена.

Билети може да закупите онлайн ТУК,

както и в българския магазин Pilgram – Bulgarische Lebensmittel, Pilgramgasse 15, 1050 Wien.

Освен с артистите, Александра Сърчаджиева, Ива Тодорова, Стефан Вълдобрев и Петър Антонов, ще пристигне и авторката на самата пиеса, известната писателка Яна Борисова.

Елате и се заредете със смях, любов и вдъхновение.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации