14.4 C
Виена
неделя, 28 април, 2024
spot_img
НачалоБългарияКомедията "Петък 13" гостува във Виена

Комедията „Петък 13“ гостува във Виена

-- Реклама --

Петък 13! За мнозина тази дата може да има фатални последици и на нея могат да се случат неподозирани нещастия. Е, за по-сигурно се строят небостъргачи без 13 етаж, хотелите нямат табелка за стая номер 13, а Формула 1 не използва болид с надписи 13. За други това си е ден като ден.

Петък 13 събира героите на едноименната комедия на известния френски комедиен сценарист и драматург Жан-Пиер Мартинез. Джон и Кристин очакват двама свои семейни приятели на вечеря в лондонския си дом. Натали пристига разстроена, без съпруга си, току-що научила, че самолетът, с който той се прибира за Коледа, се е разбил в морето. Докато очакват новини дали Патрик е сред оцелелите, Джон и Кристин неочаквано научават, че са спечелили супер джакпота. Оттам нататък ключовите думи са „контролиране на емоциите“ и „скрий радостта си“… И това е само началото на една вечер, изпълнена с обрати, завои в отношенията и неочаквани откровения.

Ако сте любопитни какво се случва с героите, ако искате да се посмеете и отхвърлите ежедневните грижи, заповядайте на театралната постановка на режисьора Георги Кадурин – „Петък 13“. В главните роли ще видим любими български актьори – Мария Сапунджиева, Христо Гърбов, Мариана Миланова.

Театралната постановка пристига във Виена на 16 декември благодарение на „Нещо различно“.

Петък 13, комедия

Кога: 16 декември 2022 от 19.30 ч.

Къде: VHS Praterstern, Wien 1020

Билети може да закупите ТУК

Автор: Жан-Пиер Мартинез
Режисьор: Георги Кадурин
Сценография: Петьо Начев
Участват: Мария Сапунджиева, Христо Гърбов, Мариана Миланова

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации