14.2 C
Виена
петък, 26 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияНемските прилагателни имена ви създават проблеми? Опитайте да ги решите на безплатния...

Немските прилагателни имена ви създават проблеми? Опитайте да ги решите на безплатния уебинар на Татяна Петкова

-- Реклама --

Още Марк Твен пише в своето есе „Този ужасен немски“, че един талантлив човек може да научи английски за 30 часа, френски – за 30 дни, но немски не може да научи и за 30 години. Е, някои като Татяна Петкова успяват бързо да се справят с падежите и чудатостите на перфектните времена, но други все още полагат усилия, за да овладеят добре езика на Гьоте.

Ако вече сте достигнали ниво B1-B2-C1 по немски език, работите активно по разширяване на речника и правилното прилагане на граматичните правила, искате да опресните знанията си или да преодолеете постоянно повтарящи се грешки, възползвайте се от безплатните уебинари на Татяна Петкова. Тя владее седем езика и с удоволствие предава опита си на всички, които искат да говорят свободно на немски, английски, френски и руски.

Татяна Петкова: Смехът е свобода

Най-новият уебинар е посветен на деликатната тема за склонението на немските прилагателни имена. Сложете най-после победоносно край на битката с окончанията и побързайте да се запишете.

Очаква ви 75 до 90 минути безплатно обучение по немски език на живо, в което ще бъдат разяснени всички въпроси за склонението на прилагателните имена. С помощта на идиомите и изразите от ежедневието ще научите правилната им употреба и ще можете по-лесно да ги запомните или да ги използвате сами.

Среща с Татяна Петкова в Zoom на 23 ноември 2022 г. от 18:30 до 19:45 ч.

Връзката за Zoom ще бъде изпратена на имейл адреса, с който сте се регистрирали, малко преди срещата. Ако не можете да присъствате, ще ви бъде изпратен запис на урока.

За регистрация ТУК

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации