12.1 C
Виена
петък, 26 април, 2024
spot_img
НачалоБизнес, закони и политикабизнесДиана Филипова организира връчването на международните награди Grand Prize Universe в Австрия

Диана Филипова организира връчването на международните награди Grand Prize Universe в Австрия

-- Реклама --

Диана Филипова, която от години живее и работи в Австрия, бе основен организатор на тазгодишното издание на наградите за постижения и иновации в бизнеса и културата Grand Prize Universe. Сънародничката ни е известен модел и моден дизайнер, а сега заедно с актьора Йоан Карамфилов влезе и в ролята на водещ на церемонията по връчване на отличията.

Стояна Нацева, създателка на академия „Щастлив живот“, снимка Christian Kaiser-Fotograf

Бляскавата гала вечер се проведе за първи път в Австрия и привлече много гости от цял свят. За създаването на перфектната организация Диана Филипова можеше да разчита на професионална помощ и от консултантката Меги Савова от Mrs. Universum GmbH.

Сред 15 отличени в различните категории имаше и българи. Пепи Иванова получи награда в категория „Красота и стил”, Албена Йорданова и Калина Димитрова от Casa Medical грабнаха приза за „Иновации в медицината”, Стояна Нацева – за „Личностно и бизнес образование”, Камелия Терзийска за „Дигитализация и изкуствен интелект”.

Собственикът на агенция за модели Франки ван Боренски и бизнесменът Ричард Лугнер също бяха сред избраните носители на награди. Компании от Швейцария, Италия, Турция, Украйна и САЩ получиха престижната Голяма награда Universe за бизнес и иновации. Оперният певец Стефан Илчев, на когото също бе връчена награда, и победителят в кастинга на RTL Майбрит, по-известен като „Гласът от Марчфелд“, бяха музикалните акценти на вечерта. Накрая гостите се насладиха на ревю на висша мода на FASHIONWAY.

Цялата церемония по награждаването може да видите на специално видео в YouTube.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации