8.9 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияЕвгения Аспарухова отново спечели награди в престижни състезания за торти

Евгения Аспарухова отново спечели награди в престижни състезания за торти

-- Реклама --

Тортите не са само парче сладкиш, който ще хапнем в края на тържествената вечер. Тортите са онова красиво нещо, което излиза величествено по време на празненството, за да привлече вниманието на всички и да отбележи кулминацията на събитието. А тортите, излезли изпод ръцете на Евгения Аспарухова са истински произведения на изкуството, чийто единствен недостатък е тяхната краткотрайност.

За рожден ден, за сватба, за фирмен юбилей или друг специален повод Евгения извайва уникални шедьоври. Нейните умения отдавна са оценени от доволните клиенти, а многобройните медали от международни състезания са доказателство, че творенията на майсторката са на световно ниво.

________________

Евгения и тортите, които пълнят очите с радост

________________

Най-новите отличия в клекцията на умелата сладкарка идват от Австрия и България. В австрийския град Велс Жени участва в изложението creativemesse, където е отличена с бронз за представеното от нея произведение.

На националното състезание за торти и захарно изкуство Кейк Арт – България, организирано за втори път в Габрово от шеф декоратора Мария Озтюрк, майсторката грабва среброто. „Това е много престижно и трудно състезание, в което с творбите си от захар и фондан участват любители и професионалисти от различни държави. Много се радвам, че сватбената торта, която изработих за конкурса, бе отличена”, сподели за Меланж Булгарен Евгения.

Красивите торти на Жени са изцяло ядливи

Само преди седмица тя започна нов творчески процес. Този път предлага ръчно изработени шоколадови бонбони, красиво подредени в изящни кутии. Бонбоните са от белгийски шоколад, млечен ганаш, карамелизиран шамфъстък, прах от ягоди и рози, вафлени перли, черен шоколад, солен карамел и гарнирани с ядливи листенца от българска роза. Те се предлагат в най-различни форми (може и по желание на клиента) и са идеален подарък за всеки повод.

Тортите и кутиите с шоколадови бонбони може да разгледате и поръчате чрез Фейсбук страницата Jenny Cakeart или в Инстаграм jenny_cakeart.

Телефон за контакт: 0660 6138553

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации