10.1 C
Виена
събота, 27 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияВиена: Пазарувай и спечели ваучер за ресторант

Виена: Пазарувай и спечели ваучер за ресторант

С лотария и ваучери на стойност 4 млн. евро за посещения в ресторанти Община Виена подкрепя малкия и среден бизнес

-- Реклама --

Община Виена и Виенската стопанска камара започват кампания за предколедна подкрепа на местния бизнес. Те призовават: Пазарувайте във Виена и получете ваучери за посещение в ресторанти и кафенета!

И тази година, дори в навечерието на Коледа, виенските магазини и заведения за хранене бяха силно засегнати от пандемията. След триседмичен локдаун търговските обекти отвориха в началото на седмицата, но ресторантите и кафенетата в австрийската столица ще посрещат гости едва от 20 декември.

Затова Община Виена и Виенската стопанска камара обявиха кампания под мотото “Коледна почерпка” за подкрепа и на двата сектора.

___________________

В светлините на предколедна Виена (галерия)

___________________

Пазарувай във виенски магазин – спечели ваучер за ресторант

Който иска да бъде част от тази инициатива, трябва да пазарува в някой от многобройните виенски магазини на 18 и 19 декември (събота и неделя). Включени са тези търговски обекти, които по време на локдауна бяха затворени, тоест хранителни магазини, дрогерии, аптеки не участват в предколедната кампания.

От 20 декември всяко лице над 16 години може да качи касова бележка на специално създадения сайт wiener-weihnachtszuckerl.at и по този начин да участва в томбола. Така всеки има възможност да получи обратно поне 50 процента от похарчената сумата (но не повече от 100 евро). Тези пари ще са под формата на ваучери по 25 евро за виенските заведения.

Град Виена и Виенската търговска камара предоставят по 2 милиона евро за кампанията. Тъй като средствата са ограничени, ваучерите ще бъдат разиграни на томбола сред всички, които се включат в кампанията. Жребият ще бъде изтеглен в началото на януари в присъствието на нотариус.

____________________

Локдаунът продължава поне до 11 декември. Австрия предвижда отваряне на магазините и в неделя

____________________

Отворени магазини в неделя

По изключение в последната неделя преди Коледа магазините в Австрия ще бъдат отворени. Целта е както хората да имат още една възможност да купят коледни подаръци, така и магазините да компенсират поне малко загубата на оборот по време на локдауна.

Екипът на Меланж Булгарен се стреми да предоставя актуална и достоверна информация на своите читатели.

Ако харесвате нашата работа и имате желание, подкрепете ни.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации