5.1 C
Виена
неделя, 10 декември, 2023
spot_img
НачалоактуалноМеланж Булгарен с обновен сайт

Меланж Булгарен с обновен сайт

Блогът на българите в Австрия "Меланж Булгарен" вече е с нова визия

-- Реклама --

Блогът „Меланж Булгарен” се разраства, аудиторията ни нараства, а технологиите се развиват неумолимо бързо. От няколко месеца екипът на Smartprint Bulgaria Ltd. работи по обновяването на облика на нашия сайт.

Нова визия и нови функционалности

Модерната, лесна за работа и функционална платформа, на която е изграден сайтът, дава възможност за по-добър поглед върху текущите статии и проследяване на темите. Повечето от познатите категории са запазени като сега са по-добре визуално организирани.

В дясната лента отново ще намерите календара с текущи събития като вече имате възможност да го проследявате по дни и месеци, а мястото на събитието ще откривате бързо и лесно на картата на Google.

Пак в дясната лента е и опцията за абонамент за безплатния месечен бюлетин на Меланж Булгарен. Използвайте я, за да не пропускате важна и интересна информация.

В меню „Полезни адреси” са събрани контактите на български лекари, зъболекари, адвокати, преводачи, финансови и банкови специалисти, застрахователи, фризьорски и козметични салони, български фирми, магазини, училища, църкви, институции и организации. Те са прегледно подредени и удобни за ползване при нужда.

Направихме още по-видими съобщенията за разходките „Непознатата Виена”. Вече имате възможност и за директно записване за предстоящите разходки.

Вече разполагаме с повече директни връзки със социалните мрежи. Освен това докато четете нашите публикации, може да се информирате за актуалната прогноза за времето във Виена,

Място за вашата реклама

Познатите места за банерите на нашите рекламодатели са запазени, но вече разполагаме с по-динамични и разнообразни опции за реклама на вашия бизнес. Ако имате въпроси, идеи и предложения – пишете ни.

Оптимизирана мобилна версия

Вече ще може да следите Меланж Булгарен и да използвате всичките му функционалности от всяко мобилно устройство. Мобилната ни версия вече е оптимизира и можете да четете статиите ни в подходящия формат.

Работата ни по обновяването на сайта продължава. Ако имате идеи и предложения с какво още можем да подобрим Меланж Булгарен или пък сте забелязали някои пропуски – пишете ни. Ние и нашите партньори от Smartprint Bulgaria Ltd. ще се постараем да отговорим на очакванията ви.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации