0.5 C
Виена
събота, 2 декември, 2023
spot_img
НачалоOбразованиеАвстрийски фирми представят работни места на онлайн форума „Кариера в България”

Австрийски фирми представят работни места на онлайн форума „Кариера в България”

-- Реклама --

Търсите работа? Имате нужда от информация за социалното и трудово законодателство в България? Регистрирайте се за участие в онлайн форума „Кариера в България”

Трудово и социално законодателство в България, програми за стаж и повишаване на квалификацията, мерки за съчетаване на личен и професионален живот – това са част от темите, които ще бъдат разгледани на онлайн форума „Кариера в България” на 12 януари. Събитието предлага и директен контакт с повече от 80 работодатели, търсещи хора с опит в чужбина.

Дори да не планирате завръщане в краткосрочен план в България, форумът може да бъде интересен за вас, защото:

Ще имате възможност за директен контакт с работодатели, предлагащи свободни позиции

Над 80 фирми са заявили участието си във форума. Така може да осъществите директна връзка с тях и да се информирате от първа ръка за предлаганите от тях работни места, както и да кандидатствате по конкретни обяви за работа. Сред регистрираните работодатели са силни австрийски фирми като EVN, Catro, Liebherr Transportation Systems Marica. Ще можете да проведете личен разговор с представители на PwC Bulgaria, Kempinski Hotel Grand Arena Bansko, Pontica Solutions, Sensata Technologies, TELUS International Europe, Лидл България, Bulgarian Chevening Association и много други.

Можете да се информирате за всеки един от тях ТУК.

Ще разгледате над 140 свободни работни места

Участващите в събитието работодатели са обявила над 140 свободни работни места. Сред тях са: CAD Engineer, Webmaster/Online Marketeer, Technician, Final Test, Physical Design Engineer, Front-End Tech Lead, Project manager, PHP Developer, Full Stack .Net Developer, Technical support Consultants with French, German, Polish or Turkish, Customer Experience Associate with German or French, Vendor Debit Operations, Finance Analyst, Retention Agent with Spanish and English, Senior Internal Compliance Auditor, Head of Air Department, Product Owner (Betting) и т.н.

Не всички работни места са съсредоточени в столицата. Искате ли да живеете във Велико Търново? Може би бихте кандидатствал за позицията Berater für Kunden deutscher Telekommunikationsunternehmen- Veliko Tarnovo?

Или пък си мечтаете да бъдете близо до морето дори в ежедневието? Тогава се информирайте за позицията Kundenberater für große deutsche Unternehmen- Burgas или Berater für Kunden deutscher Energieunternehmen- Varna?

Разгледайте всички позиции ТУК.

Безплатна информация директно от експерти

В събитието ще участват също представители на Националния осигурителен институт и Националната здравноосигурителна каса, от които може да получавате напълно безплатно актуална информация по въпроси, свързани с трудовото законодателство, пенсиониране, социално и здравно осигуряване.

Всички срещи са онлайн – пестите време, усилия и разходи при търсене на работа или информация

Регистрирайте се тук: https://www.europeanjobdays.eu/bg

Онлайн форумът „Кариера в България” се организира от Министерство на труда и социалната политика в сътрудничество с Агенцията по заетостта и ще се проведе на 12.01.2021 г. от 10 часа централноевропейско време.

Може да следите събитието и чрез страницата му във Фейсбук ТУК

__________________

Още по темата:

Виена: Кариерен форум представи възможностите за работа в австрийски компании в България

Австрийски инвеститори в България ще представят работни места на форума „Работа и кариера” във Виена

Екипът на Меланж Булгарен се стреми да предоставя актуална и достоверна информация на своите читатели.

Ако харесвате нашата работа и имате желание, подкрепете ни.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации