2.1 C
Виена
понеделник, 11 декември, 2023
spot_img
НачалоAвстрияФото Меланж: Есента в моя обектив (галерия 1)

Фото Меланж: Есента в моя обектив (галерия 1)

-- Реклама --

Ето и снимките, които получихме през първата седмица на нашия проект „Фото Mеланж: Есента в моя обектив“. Остават ни още три седмици – очакваме и вашите кадри!

Фото Меланж, фотография, Виена, Австрия

Само за няколко дни пощата ни се изпълни със снимки, греещи във всички нюанси на жълтото, червеното, зеленото и кафявото. Есента се разгърна пред нас пъстра и дръзка, меланхолична, бъбрива, забързана, щедра. Замириса на вино, на грозде, на тиква, на дъжд и на обич.

Благодарим на всички наши читатели, които ни изпратиха снимки от различни краища на Австрия. Радваме се, че отново се включват и участници в проекта ни „Фото Меланж 3х3: Австрия в моя обектив“. Получихме вдъхновяващи писма и сме щастливи, че имаме толкова съмишленици в идеята за създаване на място, където да се насладим на красотата и хармонията, уловени с нашите камери.


„Есента в моя обектив” е темата, с която Фото Меланж ви предизвиква. Очакваме вашите снимки!


Ето и снимките, които получихме тази седмица. Кликнете върху всяка от тях – така те ще се увеличат и ще можете не само да видите цялата им красота, но и да натиснете бутона „Харесвам“. Без да превръщаме инициативата ни непременно в конкурс, искаме да подарим на първите трима участника, събрали най-много „харесвания“ по една книга.

Полезни адреси на български фирми, специалисти, организации и институции в Австрия

Абонирайте се за безплатния месечен електронен бюлетин на Меланж Булгарен

Както вече казахме, в тази наша инициатива ще има и подаръци. Това са три книги на български автори, живеещи във Виена, които току-що излязоха на пазара. През следващите седмици ще ви представим сборника на Жанина Драгостинова „Моята булчинска рокля“, в който 44 жени разказват своите истински истории. Две от тях живеят във Виена. Ще си поговорим и за новата стихосбирка на Сузана Йорданова „Душата дрънка“. В последната седмица ще ви разкажем за първия роман на Емил Ценов „Корнелия“.

Очакват ни интересни седмици, а за да са те още по-цветни и хубави, не спирайте да изпращате вашите снимки на имейл fotomelange@bulgaren.org!

Повече за проекта „Фото Меланж:Есента в моя обектив“ може да научите ТУК

__________________

Още по темата:

Фото Меланж 3х3: „Австрия в моя обектив” – изложбата, която обединява

Откриване на фотоизложбата „Австрия в моя обектив“, 3 декември 2019 г., БКИ „Дом Витгенщайн“ (галерия)

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации