20.1 C
Виена
неделя, 3 юли, 2022
spot_img
Още
  НачалоAвстрияФото Меланж: Есента в моя обектив (галерия 1)

  Фото Меланж: Есента в моя обектив (галерия 1)

  -- Реклама --

  Ето и снимките, които получихме през първата седмица на нашия проект „Фото Mеланж: Есента в моя обектив“. Остават ни още три седмици – очакваме и вашите кадри!

  Фото Меланж, фотография, Виена, Австрия

  Само за няколко дни пощата ни се изпълни със снимки, греещи във всички нюанси на жълтото, червеното, зеленото и кафявото. Есента се разгърна пред нас пъстра и дръзка, меланхолична, бъбрива, забързана, щедра. Замириса на вино, на грозде, на тиква, на дъжд и на обич.

  Благодарим на всички наши читатели, които ни изпратиха снимки от различни краища на Австрия. Радваме се, че отново се включват и участници в проекта ни „Фото Меланж 3х3: Австрия в моя обектив“. Получихме вдъхновяващи писма и сме щастливи, че имаме толкова съмишленици в идеята за създаване на място, където да се насладим на красотата и хармонията, уловени с нашите камери.


  „Есента в моя обектив” е темата, с която Фото Меланж ви предизвиква. Очакваме вашите снимки!


  Ето и снимките, които получихме тази седмица. Кликнете върху всяка от тях – така те ще се увеличат и ще можете не само да видите цялата им красота, но и да натиснете бутона „Харесвам“. Без да превръщаме инициативата ни непременно в конкурс, искаме да подарим на първите трима участника, събрали най-много „харесвания“ по една книга.

  Полезни адреси на български фирми, специалисти, организации и институции в Австрия

  Абонирайте се за безплатния месечен електронен бюлетин на Меланж Булгарен

  Както вече казахме, в тази наша инициатива ще има и подаръци. Това са три книги на български автори, живеещи във Виена, които току-що излязоха на пазара. През следващите седмици ще ви представим сборника на Жанина Драгостинова „Моята булчинска рокля“, в който 44 жени разказват своите истински истории. Две от тях живеят във Виена. Ще си поговорим и за новата стихосбирка на Сузана Йорданова „Душата дрънка“. В последната седмица ще ви разкажем за първия роман на Емил Ценов „Корнелия“.

  Очакват ни интересни седмици, а за да са те още по-цветни и хубави, не спирайте да изпращате вашите снимки на имейл fotomelange@bulgaren.org!

  Повече за проекта „Фото Меланж:Есента в моя обектив“ може да научите ТУК

  __________________

  Още по темата:

  Фото Меланж 3х3: „Австрия в моя обектив” – изложбата, която обединява

  Откриване на фотоизложбата „Австрия в моя обектив“, 3 декември 2019 г., БКИ „Дом Витгенщайн“ (галерия)

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации