21.5 C
Виена
четвъртък, 30 юни, 2022
spot_img
Още
  НачалоБизнес, закони и политикабизнесUniLED, където намаленията са и в събота

  UniLED, където намаленията са и в събота

  -- Реклама --

  Фирма UniLED ® AUSTRIA, предлага на своите клиенти намаления до -70% на над 1 200 продукта LED осветление

  „Защо пък само в петък да има намаления?“, нацупила се съботата. „И аз искам да дам възможност на хората да си купят качествени продукти на ниски цени!“, тропнала с крак тя. Как да откажеш на една дама!

  И така намаленията във фирма UniLED Austria продължават и в събота. Така всички клиенти могат да се възползват от специалните намаления до -70% и през уикенда.

   

  Предлаганите стоки можете да намерите на сайта на фирмата : www.uniled.at. Ако имате нужда от съвет и евентуално планиране на вашето осветление, можете да посетите офиса на фирмата Prager Straße 10, 1210 Wien от 09:00-18:00 и събота от 10:00-14:00. Намаленията важат от 23.11 до 25.11.2018.

  За максимално удобство на клиентите, те могат да получат намаление до -70% и онлайн на www.uniled.at, на телефон +43 660 1502208 , на мейл office@uniled.at или в магазина на фирмата Prager Straße 10, 1210 Wien.

  Време е за светлина!

  Фирма UniLED Austria предлага на пазара широка продуктова гама – от най-малките светлодиоди за дома до улично и индустриално осветление. В магазина на фирмата ще намерите не само най-новите и модерни LED тела, но и ще получите компетентна помощ при избора на подходящи продукти и консултация при планирането на цялостното осветление с помощта на DiaLUX. 

  _____________

  Още по темата:

  Фирма UniLED предлага висококачествени и модерни продукти за LED осветление

  Любомир Светозаров, експерт в UNILED® AUSTRIA: От 1-и септември казваме сбогом на халогенната крушка

  Black Friday: Практичен справочник за пазаруване в UniLED Austria

   

  платено съобщение

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации