14.3 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоOбразованиеКласна стая у дома - учете немски с Kabinata.com

Класна стая у дома – учете немски с Kabinata.com

-- Реклама --

Усъвършенствайте езиковите си умения по разговорен и писмен немски език в удобно за Вас време  – директно от вкъщи!

kabinata.com, онлайн курсове по немски

Живеете в Австрия, но познанията Ви по немски са недостатъчни и постоянно се нуждаете от помощ в различни ежедневни ситуации? Планирате да се преместите в немскоезична държава и искате спешно да усвоите езика? Искате да учите, но липсата на подходящо време е проблем. Удобен, ефективен и приятен начин да се запознаете с немския език и да напреднете в изучаването му предлагат онлайн курсовете на Kabinata.com.

Едно от най-големите предимства на виртуалната класна стая на Kabinata.com е, че не Вие отивате при нея, а тя идва при Вас. Така спокойно може да изберете подходящото време за урок и въоръжени със слушалки и микрофон да „влезете” в час през компютъра у дома или офиса. Край на излишното губене на време в придвижване до поредното училище.

Абонирайки се за курсовете, които обхващат всички нива по Европейската езикова рамка, имате достъп до богатата библиотека  на системата за обучение – аудиозаписи, учебници, упражнения.

Тук няма начален и краен срок на курса, защото Вие сами определяте темпото си. Периодично на няколко седмици различните нива започват отначало!


Абонирайте се за безплатния месечен електронен бюлетин на Меланж Булгарен

Полезни адреси – български експерти, фирми, институции, организации, училища в Австрия


Квалифицирани преподаватели Ви помагат да усвоите не само особеностите на немската граматика, но и да се отпуснете да говорите в различни ежедневни ситуации.

Kabinata.com предлага тримесечни (380 лева) и шестмесечни курсове (640 лв.), които включват всеки ден уроци на живо, индивидуални насоки от учител, проверка на писмени работи, разговори по зададени теми.

След успешното приклюване на курса, получавате международно признат сертификат.

Немският език не е лесен, но когато се учи постоянно, спокойно и с добри учители, резултатите са винаги на лице. Пробвайте.

_______________

Още по темата:

LIMU Academy предлага курсове по немски за деца от 2 до 6 години

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации