30.4 C
Виена
неделя, 26 юни, 2022
spot_img
Още
  НачалоOбразованиеLIMU Academy предлага курсове по немски за деца от 2 до 6...

  LIMU Academy предлага курсове по немски за деца от 2 до 6 години

  -- Реклама --

  По забавен и непринуден начин малчуганите ще направят първите си стъпки в немския език

  От началото на октомври във Виена отваря врати детската езикова академия LIMU Avademy, която предлага възможност на децата между 2 и 6 годинки да се запознаят с новия за тях език в приятелска и спокойна атмосфера. Разделени в малки групи според възрастта си малчуганите ще усвояват нови думички и понятия под формата на игри, песни и креативни занимания. С тях ще се занимава педагог с опит с деца, които имат нужда от помощ, за да развият езиковите си способности.

  Заниманията в LIMU Academy са подходящи за деца, на които им предстои да постъпят в детска градина, но все още не са имали активен  досег с немския език; деца, които ходят на детска градина, но имат нужда от допълнителна комуникация на немски; деца, на които ще постъпват в училище, но познанията им по немски все още не са достатъчни, за да общуват пълноценно и разбират по-сложни и абстрактни обяснения. „Има много и различни ситуации и причини, поради които родителите преценяват, че децата им трябва да получат допълнителна помощ за справяне с новата среда. Всички са добре дошли при нас”, обобщава създателката на LIMU Academy Цветелина Ортега, която говори български, немски, английски и испански език.


  От 2 до 6: Немски за най-малките

  Ролята на родителите при отглеждане на деца в многоезична среда

  Предизвикателството да отглеждаш дете в мултиезична среда


  Курсовете в LIMU Academy ще започнат от началото на октомври. Регистрацията за групите за семестъра от 1-ви октомври 2018 до 31 януари 2019 г. вече е отворена.

  Заниманията ще се провеждат в Therapiezentrum Gersthof, Klostergasse 31-33, 1180 Виена

  За повече информация:

  Уебсайт: www.limu.academy

  Телефон: 0676 9669775

  Имейл: academy@linguamulti.at

   

  Платено съобщение

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации