8.9 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоБизнес, закони и политикабизнесФирма UniLED предлага висококачествени и модерни продукти за LED осветление

Фирма UniLED предлага висококачествени и модерни продукти за LED осветление

-- Реклама --

Фирма UniLED е на пазара в Австрия вече четири години и осъществява своята дейност в сферата на търговията с LED осветление.

Не случайно LED лампите се радват на засилено внимание в последно време. Макар LED (Light-Emitting Diode) технологията да е стара, развитието й за битови и индустриални приложения се развива стремглаво едва през последното десетилетие. Все повече държави изграждат стратегии за повишаване на  енергийната ефективност на икономиките си, включвайки в плановете си налагането на LED технологията.

Следвайки тази тенденция, нашата фирма успешно намери своята пазарна ниша именно в тази област.

Какво предлагаме?

Ние предлагаме на пазара широка продуктова гама – от най-малките светлодиоди за дома до улично и индустриално осветление. Това, което ни отличава от другите търговци в бранша, е нашият стремеж да предлагаме на клиентите си не само най-новите и модерни LED тела, но и нашата компетентна помощ при индивидуалното планиране на осветлението, както и при избора на най-подходящите продукти, отговарящи на техните нужди, изисквания и предпочитания.

Защо да изберете LED осветление

При сравнение между особеностите на LED светлините и традиционните крушки се установява, че LED крушките са най-икономичната и енергийно ефективна форма на осветление. Тъй като икономията на електроенергията и опазването на природните ресурси на планетата са все по-обсъждани теми, LED осветлението ще придобива все по-голяма популярност в следващите години.

Ето някои от най-големите предимства на LED осветителните тела:

1Енергийна ефективност

Този вид осветление е предпочитано от потребителите заради енергийната си ефективност и дълготрайност. Светодиодите използват около 80% по-малко енергия, отколкото стандартните халогенни осветителни тела или тези с нажежаема жичка.
Това означава, че около 80% от електрическата енергия се превръща в светлина, а 20% се губи в други форми на енергия, най-често топлина. При традиционните крушки това съотношение е обратното: около 20% отиват за светлината, а останалите 80% се губят под формата на топлина.

2. Дълъг живот на осветителните тела

Колко време ще продължи животът на LED осветлението Ви, зависи от това колко часа в денонощието го използвате.
Дългият живот на LED светлините е едно от най-големите им предимства. LED крушките и диодите могат да се ползват за значително по-дълъг период време, който в някои случаи може да достигне до 100 000 часа. Това се равнява на около 11 години работа на пълна мощност. Ако използвате LED крушките си средно по 8 часа на денонощие, те биха могли да издържат и  до 20 години. Тъй като  LED крушките зависят от вида на осветителното тяло, добра идея е да ги избирате от специализиран магазин, в който има голямо разнообразие от размери и форми и имате възможност да ги сравните по различни параметри.

3. Възможност за избор на цвят на светлината

LED светлината  е монохромна, светодиодите излъчват  цялата енергия във вълновия диапазон на човешкото зрение, което го прави най- ефективния енергиен вид осветление. Правят се опити дори светодиодите  да могат  да произвеждат светлина със същата честота като слънчева светлина.

Затова отличителен белег на LED продуктите, за разлика от традиционните, е, че при тях потребителят има възможност да избере цвят съобразно нуждите си.

Най-разпространени и използвани са LED крушките, излъчващи бяла светлина като тяхната цветова гама се разделя на три основни цветови категории:

  1. Топло бяла светлина (2 200К-3 300К) – ако ви харесва светлината от крушките с нажежаема жичка, изберете крушка, която излъчваща топло бяла светлина. Продуктите от тази цветова група са особено подходящи за дома, защото създават уютна атмосфера и предразполагат към отдих и почивка.
  2. Неутрално бяла светлина (4 000-5 000К) – този цвят е подходящ за магазини, офиси, складове и др. Светлината е по-ярко бяла, без жълти оттенъци и е подобна на тази, излъчвана от флуоресцентните лампи.
  3. Студено бяла светлина (6 000К-6 500К) – в този случай  цветът на светлината е със синкав оттенък, предразполага към бодрост и по–висока концентрация. Използва се най–вече като индустриално, болнично и офисно осветление

4. Възможност за регулиране на силата на светене

Друго важно предимство на LED осветителните продукти е, че те могат да бъдат димирани. На практика това означава, че има възможност да се намали или увеличи силата на светене на осветителното тяло според конкретните потребности.

Не всички  LED тела могат да се димират. Ако имате необходимост от димиране, проверете дали това е възможно и по какъв начин, защото всеки продукт има специфични изисквания.

5. Нулеви ултравиолетови емисии

LED осветлението произвежда много малки инфрачервени светлини и има почти нулева стойност на UV лъчи. Това прави този тип осветление особено подходящо както за места, където се съхраняват стоки и материали чувствителни на топлина, така и за интериори, където има чувствителни на UV лъчи предмети като музеи, арт галерии, при археологическите разкопки и т.н.

6. Ползи за околната среда

Изполването на светодиодно (LED) осветление е все по-разпространено, тъй-като е  едно от най-добрите нововъведения, които допринасят за намаляване на глобалното затопляне.  Светодиодите излъчват много малко или почти никакви газове, вредящи  на  озоновия слой.

Освен това LED продуктите са с висока енергийна ефективност и са  изключително енергоспестяващи.

Светодиодите не съдържат токсични химикали. Повечето от съвременните флоуресцентни лампи и крушки съдържат множество химични съединения и елементи като меркурий, които са опасни за околната среда.

LED телата могат да се рециклират на 100%, което пък от своя страна, спомага да се намали количеството на отделените  въглеродни емисии с до 30%.

Дългият експлоатационен живот гарантира, че с изработването на една LED крушка може да се спестят материали, необходими за производоството на 25 крушки с нажежаема жичка.

  1. Гаранция

Както всяка друга електроника, LED осветлението също може да се развали или да покаже някакъв дефект. Поради тази причина преди да зaкупите избраният от вас продукт, информирайте се какво трябва да направите, за да бъде гаранцията ви валидна. Винаги пазете фактурата, гаранционната карта, а дори понякога и опаковката на осветителното тяло.

Фирма UniLED AUSTRIA предлага на своите клиенти гаранция до 7 години.

Нашите цели

Нашите усилия са насочени  да предлагаме на клиентите си най-новите и разнообразни продукти, изработени с високо качество и на изгодни и достъпни цени, а стремежът ни е да откриете в наше лице коректни и надеждни партньори.

За да бъдете сигурни, че ще изберете най-добрите и подходящи продукти за вашето осветление, желателно е да се консултирате със специалист.

За ваше удобство, нашият екип винаги е на разположение и ще бъдем радостни да имаме възможността да Ви обслужим в магазина ни на Prager Straße 10, 1210 Wien, в нашата страница за онлайн търговия www.uniled.at или на телефон +436601502208

Повече за LED осветлението можете да научите и на нашите блогове:

http://www.design-led.at/

https://uniled.at/blog

 

 

ПР материал

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации