7.7 C
Виена
събота, 20 април, 2024
spot_img
НачалоAвстрияБългарски велосипеди на туристическото изложение във Виена Ferien Messe 2016

Български велосипеди на туристическото изложение във Виена Ferien Messe 2016

-- Реклама --

Българските велосипеди впечатляват с отлично качество и разумна цена

Текст Елица Ценова

Щандът на фирма Sportalle на Международното туристическо изложение Ferien Messe 2016 във Виена
Щандът на фирма Sportalle на Международното туристическо изложение Ferien Messe 2016 във Виена, снимка Меланж Булгарен

Ferien Messe Wien е най-голямата туристическа борса в Австрия, която всяка година събира представители на повече от 70 държави от цял свят. Изложението привлича над  150 000 посетители и е популярно не само в алпийската република, но и в съседните Чехия, Унгария, Словакия.

От три година специално място на форума е отделено и на велосипедите. В  отделна зона  Bike Village са изложени различни видове колела на 17 международно признати компании. Тази година за първи път сред тях се наредиха и български велосипеди, дистрибутирани в Австрия от фирма Sportalle. На щанда в зала В посетителите могат да видят най-новите и иновативни модели велосипеди с марка DRAG, Shockblaze Ferrini, както и различни видове приспособления и аксесоари на френската марка Zefal.

„Участието ни на такова голямо международно изложението е важно за нас, защото създава видимост за нашите продукти”, каза управителят на Sportalle Димитър Димитров специално за Меланж Булгарен. „Тук се срещаме с крайните купувач и можем да им представим нашите колела.”  Тази година повечетo производители бяха поставили фокус върху т.нар. e-bike. „Ние решихме да сме по-различни и излагаме най-доброто от спортните ни велосипеди”, коментират от Sportalle. А интерес към велосипедите има. Посетителите се спират привлечени от атрактивния дизайн и добрите цени. Те задават въпроси, тестват возилата и най-често са впечатлени от отличното съотношение „цена-качество”. Гергана Шопова е винаги насреща, за да представи предимствата на един или друг модел, както и да отговори на многобройните запитвания.

снимка Меланж Булгарен
снимка Меланж Булгарен

„Пазарът в Австрия е консервативен. Клиентите предпочитат познатите им марки, но за наша радост по-младите хора се интересуват и от новите продукти.”, коментира Димитър Димитров. Sportalle е на австрийския пазар вече почти 3 години и успешно затвърждава имиджа на България като един от водещите производители на велосипеди в Европа. През миналата година фирмата отвори свой магазин като по този начин разшири възможностите за продажба на своите продукти. Така, ако информацията в онлайн магазина не е достатъчна, всеки заинтересован може да отиде на място и да тества велосипедите. Партньорстото с престижната френската фирма Zefal също спомага за изграждане на доверие към предлаганите стоки и услуги.

Представянето в престижни изложения, насочени както към професионалисти, така и към обикновените потребители, спомага на фирмата да спечели интересът на купувачите на силно конкурентния пазар в Австрия. „Както и след участието ни на изложението Bike Festival през април миналата година, така и сега получихме много добри отзиви за предлаганите от нас продукти. Това ни дава увереност, че вървим по правилния път“, обобщава Димитър Димитров.

_____________

Още по темата:

Бизнес на колела

Велосипеди от Sportalle вече и онлайн

Отново българско участие на най-големия фестивал за велосипеди в Европа

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации