7.3 C
Виена
четвъртък, 28 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияОтново българско участие на най-големия фестивал на велосипеди в Европа

Отново българско участие на най-големия фестивал на велосипеди в Европа

-- Реклама --

Sportalle ще представи български велосипеди на Bikefestival във Виена

bilder_rechts_8Bikefestival е най-големият фестивал на велосипеди в Европа и по традиция се провежда на площада пред кмеството във Виена. На него се събират повече от 100 производители на колела от цял свят. За втори пореден път със свой щанд ще участва и фирма Sportalle, дистрибутор за Австрия на две от най-добрите български компании за производство на велосипеди – „Веломания” и „Макском”.

Изложението е най-голямото събитие за почитателите на екологичния транспорт в Австрия. На него те могат да се запознаят с последните новости и тенденции в производството на велосипеди, да изпробват последните модели и да получат съвет от спортисти и експерти в бранша.

Организаторите от ARGUS отново са предвидили богата програма, наситена с интересни събития, атрактивни състезания и демонстрации от професионални атлети. Подговтени за много занимания и изненади и за малките гости на фестивала.

Българската продукция ще може да се види на щанд номер 17, където посетителите ще могат да разгледат различни модели на марките Drag, Ferini, Sprint и Shockblaze. Новото тази година е, че всеки може да изпита качествата на родната продукция, защото от Sportalle предлагат пробно каране на велосипеди Drag. За целта най-късно до 10 април желаещите трябва да се регистрират във фирмата на телефон 0680 133 53 93 или имейл адрес shop@sportalle.com. Получаването на велосипеда ще става срещу лична карта или друг документ за самоличност или депозит на стойността му.

ComeAndTestDragBicycles

Всеки, който реши да закупи ново колело по време на фестивала, ще получи като бонус аксесоари от френската фирма Zefal, чиито представител за Австрия е българската фирма.

Мениджърът на Zefal  за Централна Европа Gregoire Maupas лично ще представи продуктите на фирмата на щандата на Sportalle по време на фестивала.
Мениджърът на Zefal за Централна Европа Gregoire Maupas лично ще представи продуктите на фирмата на щанда на Sportalle по време на фестивала.

ARGUS Bikefestival

Къде: Rathausplatz

Кога: 11 април (събота) и 12 април (неделя) 2015 г.

0т 9.00 до 18.00 ч.

Вход свободен

____________-

Още по темата:

Sportalle: Бизнес на колела

Велосипеди от Sportalle вече и онлайн

 

 

 

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации