21.5 C
Виена
четвъртък, 30 юни, 2022
spot_img
Още
  НачалоAвстрияКонкурс за видеоклип “Моят глас за Европейски парламент”

  Конкурс за видеоклип “Моят глас за Европейски парламент”

  -- Реклама --

  Дипломатическият институт към Министъра на външните работи обявява конкурс за видеоклип на тема “Моят глас за Европейски парламент”

  klipКонкурсът има за цел да стимулира избирателната активност в Европейските избори през месец май 2014 година, като участници в конкурса могат да бъдат български граждани на възраст над 18 години.

  Изисквания

  Видеоклиповете трябва да са с продължителност до 1 минута и могат да бъдат заснети с аматьорска или професионална видеотехника (смарт телефон, фотоапарат, видеокамера).

  Съдържанието в тях може да бъде разнообразно – филм, презентация, песен, или друг вид видео представяне. Готовите видеоклипове могат да бъдат качени директно на страницата на Института във Фейсбук – Бъргарски дипломатически институт / Bulgarian Diplomatic Institute, или в Youtube, като линкът към тях трябва да бъде изпратен на bdi@mfa.bg.

  Награди

  Първият кръг на селекцията ще се проведе на 08-14.04.2014 г., като след него ще бъдат отличени 5-те клипа, получили най-много харесвания в социалните мрежи. На 15.04.2014 г. Жури, съставено от членове на Дипломатическия институт, ще обяви победителя измежду тях.

  Журито запазва правото си да не публикува клипове с нецензурно или провокативно съдържание. Наградата от конкурса е посещение на Европейския парламент в Брюксел.

  Крайният срок за участие в конкурса е до полунощ на 07.04.2014.

  За допълнителна информация

  За повече подробности можете да се обърнете към мейла на дипломатическия институт: bdi@mfa.bg.

  СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

  Реклама

  Календар

  Реклама

  Последвайте ни

  Реклама

  Абонамент за бюлетин

  Реклама

  Последни публикации