5.2 C
Виена
петък, 29 март, 2024
spot_img
НачалоAвстрияДа подкрепим българските участници в Social Impact Award 2014

Да подкрепим българските участници в Social Impact Award 2014

-- Реклама --

Social Impact AwardЗа разлика от всички нас, една голяма група хора по целия свят не могат да се докоснат на технологията на 21 век. Изолирани от физическия и социален свят, незрящите се сблъскават с безброй ежедневни трудности.

Особено при децата, слепотата не само  възпрепятства тяхното развитие в много области, но в крайна сметка може да доведе до безработица, социална изолация, липса на участие в общността, психологическо разстройство.

С това писмо Кристина Цветанова и нейният приятел Слави Славев, които живеят, учат и работят успешно във Виена, се обърнаха към нашата редакция.

Те са  в процес на разработване на първия в света прототип на таблет за незрящи „Green VISION“, който ще им позвили да бъдат част от същото модерно общество, в което сме и ние с Вас. Новото устройво не само ще приобщи незрящите хора към обществото, но и е съобразено с най-високите екологични стандарти.

Проектът е на европейско ниво с международно участие. За да продължат напред младите хора се нуждят от допълнително финансиране и нашата подкрепа.

Младите българи  участват със свооя проект в състезанието Social Impact Award 2014 -Hub Vienna, на което са предствените 113 разработки. Green Vision е сред 13-те финалисти и има всички шансове да спечели наградата от 4 000 евро и популярност сред обществото.

Всеки глас е от значение!

Необходима е е-mail регистрация, потвърждаване на пощата и гласуване за 3 проекта ето тук

Трябва да подкрепим проект Green VISION.

Крайният срок за гласуване е 20 май 2014 г.

Да бъдем част от социалната промяна!

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации