Warning: Array to string conversion in /home/.sites/14/site582/web/newmelange/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_wp_booster_functions.php on line 675
18 C
Виена
четвъртък, 16 май, 2024
spot_img
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Филмът на Тео Ушев „Ф1.618“ ще бъде представен на Международния филмов фестивал във Виена

февруари 25 @ 14:30 - 16:30

Мрежата от национални културни институти и посланици на страните от ЕС EUNIC организира за първи път Международен филмов фестивал, който ще се проведе в австрийската столица.

В програмата са включени филми от Франция, Хърватска, Молдова, Турция, Гърция, Словакия и др. страни. България ще бъде представена от пълнометражния филм на Теодор Ушев „Фи 1,618“.

Сюжетът разказва за нова нация от вечни, биологически съвършени хора, които се готвят да напуснат Земята завинаги, подготвяйки за мисията кораба „Пумпал“.

В тази утопична реалност главните герои Гаргара и Криптон ще се опитат да преборят предизвестената развръзка и да обърнат хода на историята.

Те ще минат през различни изпитания в постоянна надпревара с времето и под знака на вечната битка между любовта и злото, човешкото и античовешкото.

В главните роли са Деян Донков и Мартина Апостолова. Във филма участват още Ирмена Чичикова, Николай Станоев, Васил Дуев, Иво Димчев, Владимир Люцканов, Георги Лозанов, Герасим Георгиев-Геро, Китодар Тодоров и др.

КОГА: 25 февруари от 14.30 ч.

КЪДЕ: Stadtkino Wien, 

Akademiestraße 13

За предварителна продажба на билети ТУК.

 

Details

Date:
февруари 25
Time:
14:30 - 16:30

Venue

Stadtkino Wien
Akademiestraße 13
Виена,
+ Google Map