Warning: Array to string conversion in /home/.sites/14/site582/web/newmelange/wp-content/plugins/td-composer/legacy/common/wp_booster/td_wp_booster_functions.php on line 675
15.1 C
Виена
сряда, 15 май, 2024
spot_img
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Българският читателски клуб представя новия роман на Иван Петров „Портал на времето“

22.09.2023 @ 18:00 - 19:30

 

Българският читателски клуб във Виена започва нова поредица срещи под наслов „Автор наСреща “!
Желаещите да надникнат по-дълбоко в замисъла, вдъхновението и историята около написването на едно произведение, ще могат да зададат въпросите си и да дискутират редом с писателя.
Първи на среща е поканен писателят и вече член на читателския клуб – Иван Петров.
Иван е обещал да предостави новоиздадената преди по-малко от месец книга „Портал на времето“ напълно безплатно в ел. вариант за всеки, който би желал да я прочете и да се включи в обсъждането.
„Портал на времето“ е име на необикновено кафене, което пази тайни за страни светове и отваря портали за тези, който имат очи да надникнат в тях. Една увлекателна история, чийто край ще ви изненада, а героите ще продължат да се променят дори и след финала на романа.
Иван Петров е роден в Габрово. Завършва българска филология. Живял е в България, Германия и Австрия. Навсякъде, където е бил, е оставял културна следа. Автор е на сценария на последния документален филм за Варненската катедрала. Иван Петров има отличителен стил, зад думите му са скрити символни значения, тиха философия и много любов към създадените от него герои.
Подробности за събитието може да намерите ТУК.
КОГА: 22 септември, петък, от 18.00 ч.
КЪДЕ: Brasserie de la Marie, Amerlingstraße 15, Виена 1050