12.9 C
Виена
неделя, 25 февруари, 2024
spot_img
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Кръстю Лафазанов представя „Камикадзе на кръстопът“ във Виена

февруари 16 @ 19:00 - 21:00

 

Искате ли да оздравеете от смях?

Елате да видите прекрасния Кръстю Лафазанов в неговото комедийно шоу – „Комикадзе на Кръстюпът“ на 16.02.2024г. във Виена.

Моноспектакъл на Кръстю Лафазанов

Сценарий и постановка: Елена Начева

„Смехът не е опасен за вашето здраве! Смехът преборва всичко, дори и Глупостта… Глупостта е излечима. РошаШАвите ѝ разновидности като надменност, горделивост, самонадеяност, самолюбие, себеизтъкване, фръцкавост и високопарните ни страсти – също. Попитайте и другите излекувани… Обещаваме ви Смях на корем! Колкото можете да поемете! Всяка житейска КръстЮсловица има поне едно усмихнато решение, но затова пък крие безброй усмАхнати. Нагледен урок защо не се продават на КръстЮвичар КръстЮвицове. И защо не се канят гости на чужда софра от свое име, без да има самоиронична готовност да се плати сметката и цената. Открито намигване защо не се учи пилот как да пилотира вертолет на база дългогодишния ни опит от каране вертолетчето на въртележката. Голям смяхопраз! Смехът е мощна безсловесна молитва и блаGODарност! Смехът е панацея за избягване на всеки проблем. Подходящо забавление за хора включили чувството си за хумор на „активен“ режим. Специална смехообезболяваща и вдъхновяваща смехотерапия за всички вас, скъпи приятели и почитатели на смеха“.

Кръстю Лафазанов в „Камикадзе на кръстопът“

КОГА: 16 февруари 2024 от 19.00 ч.

КЪДЕ: VHS Praterstern, Praterstern 1

За билети ТУК

Театралната вечер се организира от Арт театър Берлин и е част от Културната програма на Арт театър за Австрия и Германия.

Details

Date:
февруари 16
Time:
19:00 - 21:00

Venue

VHS Praterstern
Praterstern 1
Виена,
+ Google Map