18 C
Виена
вторник, 30 април, 2024
spot_img
НачалоБългарияАктрисата Цветана Манева гостува във Виена

Актрисата Цветана Манева гостува във Виена

-- Реклама --

Тази година голямата актриса Цветана Манева има юбилей – става на 80 години. По този повод нейното „театрално семейство“ създава специален спектакъл “За любовта… Честит рожден ден, Цветана”.

Това е уникално театрално преживяване, което събира на една сцена неповторимата Цветана Манева, Александър Сано, Силвия Петкова, Петър Антонов и един от най-добрите български драматурзи Яна Борисова. Те изграждат изумително смешен и покъртително откровен спектакъл за рождените дни, щастието, вълнението, копнежите и всичко, което никога не посмяваме да изричаме, но страшно много ни вълнува.

Пред БНТ директорката на “Арт театър” в Берлин Катя Костова споделя:

“Голямото събитие с нея извън България ще бъде на 20 април във Виена – един специален град за Цветана, любимия ѝ град. Това ще бъде специално за нея събитие с изненада, което е подкрепено от българския посланик г-жа Десислава Найденова и българското посолство във Виена”, 

„Благодарение на „Честит рожден ден, Цветана“ всички можем да отворим сетивата си за това огромно емоционално море, което тази актриса представлява. Цветана Манева е голяма страст, голяма тема като автор, която ние винаги ще следвам, а тя винаги ще ни предстои. Цветана е символ на таланта, на вдъхновението, на дишането и на радостта. Огромна стихия с размери и сила без аналог. Няма друг начин, по който да ѝ засвидетелстваме всичко, което изпитваме към нея, освен сцената. 

КОГА: 20 април, събота, 2024 от 19.00 ч.

КЪДЕ: Praterstern, Praterstern 1, 01020 Wien

Билети може да закупите ТУК

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации