18.2 C
Виена
четвъртък, 2 май, 2024
spot_img
НачалоOбразованиеДен на отворените врати в българското училище "Св.св.Кирил и Методий" във Виена

Ден на отворените врати в българското училище „Св.св.Кирил и Методий“ във Виена

-- Реклама --

Искате да запишете детето си на българско училище? Или може би в предучилищната група? Чудите се какви извънкласни занимания се предлагат или пък как протича учебният процес, каква диплома се получава и какви възможности дава училището.

Отговори на тези и на още много въпроси, които вълнуват родителите, а и учениците, може да получите по време на Деня на отворените врати в българското училище „Св.св.Кирил и Методий“.

Той ще се проведе на 13.04.2024 г. от 10.30 часа до 12.30 часа. Това е възможност да се запознаете отблизо с учебното заведение, да разгледате класните стаи и учебните помещения, да се срещнете с учители и ученици.

Програмата за деня включва:

  • Откриване и приветствие от директора на училището;
  • Демонстрационни учебни часове, които ще дадат възможност да се видят използваните методи на преподаване;
  • Срещи с учителите, където ще можете да обсъдите учебния процес, програмата и извънкласните дейности;
  • Информационен щанд за прием и регистрация, където ще получите детайлна информация за процеса на кандидатстване и прием;

Екипът на училището с радост отворя вратите на училището и с гордост показва постиженията си, защото БУ „Св.св. Кирил и Методий“ – Виена вече 32 години е мястото, където образованието и възпитанието се срещат, за да създадат светло бъдеще на българските деца.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Реклама

Календар

Реклама

Последвайте ни

Реклама

Абонамент за бюлетин

Реклама

Последни публикации